Copy
Balans zoeken in Geven en Ontvangen
Beste <<Voornaam>>,

Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die veel geven doorgaans gelukkiger zijn. Dit kan echter ook doorslaan. Dan is het evenwicht tussen Geven en Ontvangen verstoord. De laatste tijd heb ik meerdere singles ontmoet die wel heel veel hebben gegeven in vorige relaties. Ze kregen daarvoor weinig terug. Extreme gevallen worden pleasers genoemd. Wat is eigenlijk een pleaser? De letterlijke vertaling is een Behager. Iemand die op een onnatuurlijke manier probeert het de ander naar de zin te maken. Maar waarom doet een pleaser dat? Lees verder →

Veel van mijn blogs gaan over waar je je in zou kunnen ontwikkelen. Als je klaar bent voor een nieuwe relatie, dan vind je makkelijker een passende partner. Dat is de reden waarom ik de Vragenlijst RelatieKlaar heb ontwikkeld. Daarmee krijg je inzicht in de punten waar je je nog in kan ontwikkelen. 

Ik vond de term RelatieKlaar mooi bedacht. Toch blijkt de naam niet voor iedereen duidelijk. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe naam voor mijn vragenlijst. Wil je mee helpen denken? Heb jij de meest passende naam verzonnen, dan mag jij de vragenlijst RelatieKlaar gratis invullen. Ook de bespreking van de rapportage krijg je cadeau! Stuur me een email met de naam die beter past. Alvast bedankt voor het meedenken. 

De Vragenlijst RelatieKlaar is al door zo'n 40 singles ingevuld. Ook jij mag je daarvoor aanmelden. De speciale Sinterklaasactie is alleen vandaag nog geldig. Veel deelnemers vonden de resultaten van de rapportage die ze daarna ontvingen veel inzicht geven in de punten waarop ze zich nog konden ontwikkelen. Daarvoor zijn nu een paar workshops opgesteld. Normaal prik ik een datum voor een activiteit en dan kan je je aanmelden. Nu is het de bedoeling dat je je aanmeldt voor de workshops die jij interessant vindt. Hebben we voldoende deelnemers, dan wordt met jou contact opgenomen om een datum te prikken waarop zoveel mogelijk geïnteresseerden kunnen. Alle workshops staan nu op de website op een aparte pagina: Workshops. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

De workshops die worden aangeboden zijn:
• Belemmerende overtuigingen
• M/V leren begrijpen
• Contact maken
• De Kracht van Manifestatie (hiervoor is de datum wel al bekend: 24 februari) 

Verder staan ook andere activiteiten ingepland:
• Samen m
et een ander Relatiebureau organiseer ik een middag bowlen in Marum op 16 december. Na afloop gaan we gourmetten. We hebben al 25 deelnemers. Wil jij ook mee? Geef je dan snel op.
• Voor de Theatervoorstelling in Groningen: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus op 16 februari 2013 heb ik extra kaarten. Ga jij ook mee? 
• Flirt – 80′s/90′s meets Salsa Party Groningen op 26 januari. Je betaalt in totaal slechts € 7,- voor de flirt workshop èn de salsa workshop èn de dansavond met 2 verschillende danszalen. 
• Wandelen & Dineren in Groningen op 16 maart.

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub of schrijf je in voor Relatiebemiddeling.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp