Copy
Normen en Waarden en DE KLIK
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Het is zo fijn als je iemand ontmoet en je kan het meteen heel goed met elkaar vinden. Je begrijpt elkaar heel snel en er zijn geen ergernissen. Waarschijnlijk hebben jullie dan dezelfde normen en waarden en dat helpt om een KLIK te voelen. Zou het niet geweldig zijn om met iedereen een klik te kunnen voelen? Lees dan snel verder!

Komende Activiteiten
Volgende week zaterdag is Rondje Molen in Dalen. Na een korte wandeling krijgen we van de molenaar een demonstratie. We zijn al met 5 mannen en 5 vrouwen. Ben jij er ook bij op 16 april, <<Voornaam>>?

Andere activiteiten op de agenda zijn: De workshop Liken, Swipen of Toehappen gaan Mannencoach Mark en ik op andere locaties nog een keer geven:
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei-3 juni Midweek Ameland Geniet van de rust, het luxe verblijf en de kookkunsten van de kok.
  • 3-6 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9-12 september Wadlopen bij Schier. Een unieke tocht over het wad van Schiermonnikoog en verblijf het hele weekend op Schier.  
Relatiebemiddeling 
Wil je ook een KLIK voelen met een leuke partner? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Relatiebemiddeling is al mogelijk vanaf € 45 per maand. Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp