Copy
Gelukkig de herfst in!
Beste <<Voornaam>>,

Morgen gaan we genieten van een nazomerdag terwijl vandaag de vandaag herfst begint! Ik ken aardig wat mensen die als de blaadjes gaan vallen geen zin hebben om erop uit te gaan. Ze zitten binnen en voelen zich niet zo prettig. Ze hebben duidelijk minder energie en minder behoefte aan sociale contacten. Het is nog maar september, maar toch wordt het wat kouder en ’s avonds is het al wat eerder donker.
Daarom heb ik me nu al verdiept in de herfst- en winterdip. Want je kan er wat aan doen om te voorkomen dat je in een dip komt. Het helpt wellicht al als je begrijpt waardoor een dip ontstaat. Lees verder →

Heb je al gekeken op de website waar singles in het zonnetje staan, <<Voornaam>>? Met deze Nazomer Actie zet ik wekelijks een advertentie in de krant om een match te vinden voor een ingeschreven single. Pas jij bij één van de beschreven singles die staat ingeschreven, of ken je iemand? Als je reageert en ik zie voldoende kans op een match, dan neem ik contact op voor een intakegesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  

Op 6 september gaven Dominicus en Thea een workshop Ont-dek je aantrekkingskracht en afgelopen maandag was de workshop Man/Vrouw verschillen leren begrijpen van Ewald. Ik krijg enthousiaste reacties op alle workshops. Vorige week stond ik met 21 singles op de Golfbaan in Veendam. Iedereen genoot van een leuke middag en een lekkere dagschotel om mee af te sluiten. Kijk zelf maar naar de foto's en het verslag op de website.

Eén van de tips om in een donkere maanden een dip te voorkomen is sporten. In je eentje sporten is voor velen minder leuk dan met z'n tweeën of in een groep. Als jij van hardlopen houdt of je wilt een training volgen om te ontdekken of hardlopen jouw ding is, kom dan naar de Hardlooptraining in Veendam op 3 zondagen achter elkaar op 6, 13 en 20 oktober. Wie weet, ontmoet je daar iemand om vaker mee te gaan hardlopen <<Voornaam>>!

Nog meer activiteiten staan nu ingepland:

  • Single Zeilavond 4 oktober: de laatste zeilavond van het jaar
  • Herfstwandeling en/of Rondleiding Maallust Veenhuizen 27 oktober (meld je aan als je mee wilt)
  • Wijnproeverij Gieten 9 november
Of doe mee aan één van de Workshops via IndiviDuo:
  • Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek
  • Perfect Partner Plan 22 november
  • Of kies een andere workshop om je persoonlijk te ontwikkelen 

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Bel me maar voor een afspraak 06 - 28 633 962.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp