Copy
Hoe stop je met pleasen?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Het blog van vorige week ging over hoe je pleasers herkent. Mocht je jezelf hierin herkennen en vind je het tijd worden dat iets verandert in je leven? Ga dan aan de slag met het Actieplan om te stoppen met pleasen.

Single Activiteiten:
Alle singles zijn welkom om mee te doen aan deze activiteiten. Je hoeft niet eerst lid te worden van IndiviDuo. Ben je wel lid? Dan betaal je de ledenprijs en krijg je meestal korting.

Korte vakanties: Relatiebemiddeling 
Wil jij je kansen vergroten door persoonlijke relatiebemiddeling <<Voornaam>>? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp