Copy
Waar je aandacht aan geeft groeit
Beste <<Voornaam>>,

Het begin van een relatie is een spannende periode. Je weet nog niet of de relatie echt een kans van slagen heeft. Hoe je elkaar beter leert kennen in zo'n prille relatie heb ik opgenomen in een filmpje.

Blog
Alles waar je tijd, aandacht en energie in steekt dat groeit! Wil je een relatie een kans geven, dan is elkaar regelmatig ontmoeten heel belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Bekijk de video  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Morgenmiddag 20 september stapt een groep singles op de fiets voor een "Rondje Noord" van 40 km. De leeftijd van de deelnemers aan de fietstocht is nu tussen de 49 en 67 jaar en ongeveer evenveel mannen als vrouwen gaan mee. Ga je ook mee <<Voornaam>>?

Andere activiteiten voor singles zijn: Een dag is zo om... Je kunt ook een paar dagen of een week weg: Tijdens single activiteiten ontmoet je andere singles. Na een korte kennismaking ga je samen iets ondernemen en mijn ervaring is dat iedereen zich dan al snel op z'n gemak voelt. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden waarmee je een klik voelt, gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.
Woon je niet in de buurt, dan kan het coachingsgesprek ook via Skype! 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp