Copy
Geluk - Gelukkig - Gelukkiger 
Beste <<Voornaam>>,

Valentijnsacties
Op Valentijnsdag komt op de website van IndiviDuo een heel bijzondere actie te staan. Wat deze actie inhoudt, hou ik nog een verrassing. Wil je hier gebruik van maken, kijk dan op 14 februari op de website

Nog een kleine week en dan is het Valentijnsdag! Tot die dag kan je nog gebruik maken van het speciale aanbod: Schrijf je voor 14 februari in voor relatiebemiddeling, dan krijg je de Relatie Vaardig Scan ter waarde van € 139,- gratis aangeboden. Deze scan geeft je veel inzicht over jezelf. Het zou mooi zijn als je meer inzicht krijgt waarom je jouw Valentijn nog niet hebt ontmoet.

Blog
Bert Stoop heeft het blog dit keer geschreven. Hij geeft de workshop Kijk op Geluk en de workshop Belemmerende Overtuigingen.
 
Er is verschil tussen geluk ervaren en gelukkig zijn. De meeste mensen zijn gelukkig, maar ervaren maar zelden geluk. Wanneer je verliefd wordt en jouw liefde wordt beantwoord dan is de kans groot dat je geluk ervaart. In het belang van het voortbestaan van de soort heeft de natuur dat zo geregeld.

Aan je eigen geluk is bewust weinig te doen. Waar je wel veel aan kan doen, is voorkomen om ongelukkig te worden of er aan werken om (weer) gelukkig te worden. Geluk is een uitzondering, die sommige mensen zelfs een leven lang niet meemaken zonder ongelukkig te zijn. In geluk zou je jouw energie eigenlijk niet moeten investeren. Je normaal gesproken gelukkig voelen is goed genoeg. Lees verder →

Activiteiten 
Heel bijzonder was de Workshop Aura's zien en voelen met deelnemers tussen de 33 en de 91 jaar oud. Ondanks dit leeftijdsverschil ontstond al snel een warme band tussen de deelnemers. Lees het verslag maar! Deze workshop ga ik graag nog een keertje op de agenda zetten.

Morgen gaan minimaal 29 singles op zoek naar hun Valentijn tijdens het speeddaten in Pand 17 in Assen. Daarna is een 80s en 90s feest georganiseerd voor iedereen. Ook jij kunt daar nog naar toe <<Voornaam>>. Van te voren aanmelden is niet nodig als je alleen naar het feest komt. 
Wil je wat extra vaardigheden om makkelijker in contact te komen met jouw Valentijn? Kom dan naar de Flirtworkshop op 1 maart in Assen. Het geleerde kan je meteen in praktijk brengen tijdens de daarop volgende Single Night. 

Nog meer activiteiten staan nu ingepland:​

  • Wandeling Appelscha 16 maart
  • Happy Single Sunday, Purmerend 23 maart
  • Hardlooptraining 30 maart, 6 & 13 april in Veendam
Workshops
Ga met verf aan de slag om jouw Valentijn zichtbaar te maken op het doek op de Schilderworkshop op 1
6 februari in het Kleine Kerkje van Gieterveen. Je werkt met professionele materialen onder leiding van een echte schilderes. Zij helpt jouw dromen vorm te geven. Je hoeft geen ervaring met schilderen te hebben. Meld je uiterlijk op Valentijnsdag aan als je wilt komen schilderen <<Voornaam>>. 

Of kies een andere workshops om je persoonlijk te ontwikkelen.

Vakanties
Heb je nog geen plannen voor een vakantie? Deze
reizen zijn speciaal voor singles:
  • Macedonië 24 juni t/m 1 juli of
  • Macedonië 25 juli t/m 1 augustus eventueel met vitaliteitsprogramma 

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling, dan help ik je met het vinden van jouw Valentijn. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Stuur een email naar info@individuo.nl met jouw telefoonnummer en ik bel je om een afspraak in te plannen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp