Copy
Oud zeer verwerken
Beste <<Voornaam>>,

Blog

Depressies, dipjes, vallende blaadjes… daar had ik nooit echt last van. Ja, wel af en toe mijn dag niet hebben en dat het even tegenzit, maar de volgende dag ging ik dan altijd weer met een frisse blik tegemoet. Nu ben ik weer een ervaring rijker want ik kwam zelf in een dip van een paar dagen terecht. Te weinig rust, een te volle agenda, mijn vader die slecht bericht kreeg en er gebeurde iets kleins en hoppa… huilbuien.

Mij hielp het om te kijken wat er nu eigenlijk aan de hand is. Oud zeer van toen ik een jaar of 10 was, had ik nog niet verwerkt. Door een opmerking die iemand maakte op een moment waarop ik dat er echt niet bij kon hebben, kwam die oude pijn weer naar boven. Normaal heb ik zoiets van niet aanstellen, positief blijven, maar dit keer
Lees verder →

Activiteiten 
Op 4 oktober vond het Speeddate Diner plaats. Het was een heerlijk 5-gangen diner met telkens ander gezelschap aan tafel bij iedere gang. 4 Matches zijn die avond ontstaan! Bij het uitgebreidere verslag op de website staan de reacties van deelnemers
.  

Volgende week ga ik een weekend met 8 singles wandelen in Duitsland. Het B&B waar we overnachten heeft geen kamers meer over. 

De Merengue kende ik nog niet. Ramy de Leeuw heeft 5 minuten de 
Merengue met me gedanst en dit debuut hebben we gefilmd! Het viel reuze mee en we hebben veel plezier beleefd. Kom je ook naar de Merengue Dansworkshop in Groningen op zondag 2 november <<Voornaam>>? Danservaring is niet nodig. De deelnemers die zich nu hebben aangemeld zijn tussen de 36 en 60 jaar.
  
De volgende activiteiten staan ook nog op het programma
  • 1 november Open Dag IndiviDuo in Gieterveen (Ik vind het leuk als je langs komt, aanmelden is niet nodig)
  • 16 november Wandeling 7 km Bargerveen 
  • Of doe mee aan één van de Workshops van IndiviDuo om je persoonlijk te ontwikkelen.
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en).

Aanmeldingen
Wil je meedoen aan één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Persoonlijke Relatiebemiddeling
Twee stellen die elkaar via IndiviDuo hebben gevonden zijn inmiddels getrouwd en veel meer stellen wonen al samen. Van alle singles die ingeschreven stonden, hebben 67% een relatie. Gun jij jezelf ook een passende partner? Kom dan nu in actie en maak een afspraak voor persoonlijke bemiddeling. Ik help jou met het vinden van een partner bij wie je jezelf kunt blijven. 


Stuur je mij een e-mail? Dan bel ik je om een afspraak in te plannen. 

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp