Copy
15 Tips om goede voornemens vol te houden
Beste <<Voornaam>>,

Nog de beste wensen voor 2014! Dat al jouw wensen voor dit jaar uit mogen komen.  
De eerste week van het nieuwe jaar was het druk met nieuwe aanmeldingen van singles voor relatiebemiddeling en ook komende week staat mijn agenda vol. Toch staat actief op zoek gaan naar een passende partner gemiddeld slechts op de zevende plaats van goede voornemens bij singles. Ik ben benieuwd naar jouw goede voornemens.

Blog
De afgelopen jaren had ik meestal wel een paar goede voornemens zoals mijn bureau netjes houden, meer naar buiten, etc.. Bijna al deze afspraken met mezelf mislukten. Ik ben niet de enige, want de meesten geven hun goede voornemens op. Mijn goede voornemen voor 2014 was daarom uitzoeken hoe mijn toekomstige goede voornemens wel succesvol zouden worden! Wellicht heb jij ook wat aan de uitkomsten. Lees mijn 15 tips om goede voornemens vol te houden.

Activiteiten & Workshops
In 2013 organiseerde ik maar liefst 34 activiteiten. Volgende week vindt de eerste activiteit van dit nieuwe jaar plaats, de Kookworkshop in Italiaanse sferen op 18 januari in Rolde. Alleen voor 1 man is nog een plekje vrij. 
Voor de 
Workshop Aura’s zien en voelen op 25 januari in Groningen zijn nog meerdere plaatsen beschikbaar. Lijkt het je ook heel bijzonder om aura's te kunnen waarnemen <<Voornaam>>? 

Of doe mee aan één van de andere Workshops via IndiviDuo:
  • Workshop Schilderen 16 februari in Gieterveen: Liefde als Kunst en Kunde
  • Je kunt ook kiezen uit een workshop om je persoonlijk te ontwikkelen

Deze activiteiten staan ook ingepland:

  • ​Mix & Meet Singleavond, Meppel 1 februari
  • Lezing en/of Speeddate en/of Feest, Assen 8 februari 
  • Single Night met Flirtworkshop, Assen 1 maart
  • Hardlooptraining 30 maart, 6 & 13 april in Veendam

Aanmelden Activiteiten & Workshops
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Van alle singles die zich tot nu toe hebben ingeschreven, heeft 57% een partner gevonden!   

Valentijnsactie
Schrijf je voor 14 februari in voor relatiebemiddeling, dan krijg je de Relatie Vaardig Scan ter waarde van € 139,- gratis aangeboden.
 <<Voornaam>>als je mij een email stuurt met jouw telefoonnummer, dan bel ik jou om een afspraak in te plannen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp