Copy
Nazomeren met speciale actie van IndiviDuo
Beste <<Voornaam>>,

Gratis nazomeren met IndiviDuo....
Dit is een speciale actie. Ik beloof de singles die ik inschrijf niet een vaststaand aantal dates. Ik wil dat de singles die ik inschrijf een partner vinden. Daarom wil ik alleen matches aanbieden. De singles die ik inschrijf komen niet bij mij om te daten, maar om een passende partner te vinden. Het liefst ontmoeten ze hun partner meteen tijdens de allereerste match. Natuurlijk lukt mij dat niet altijd. Toch heb ik inmiddels al heel wat singles in één keer met de juiste partner gematcht. Daarvoor heb ik natuurlijk wel voldoende ingeschreven singles nodig.

Voor een paar ingeschreven singles heb ik nog niet de juiste partner gevonden. Vandaar deze advertentie:

Slanke, levenslustige
en actieve HBO vrouw van 57, die
houdt van fietsen, hardlopen, tuinieren,
skiën en theater, maar ook van huiselijkheid 
zoekt een sportieve, vlotte, werkende, niet
rokende man om haar leven mee te
delen en evenwicht te vinden
in gezamenlijke- en eigen activiteiten.
 
De advertentie staat in het Dagblad van het Noorden èn staat op de website van IndiviDuo.
 
Als jij degene bent die het beste past bij de single in de advertentie, dan kom ik bij je thuis voor een gratis intakegesprek. Na dit gesprek ga ik je matchen aan deze single als je inderdaad goed bij deze persoon past. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.
 
Spreekt de advertentie je aan en wil je reageren? Kijk dan voor meer informatie op http://www.individuo.nl/advertenties/ 

Twee weken geleden had ik je beloofd nog 5 tips te geven om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Deze tips vind je op mijn blog. Ik ben benieuwd of jij nog meer tips kent. Laat je het mij weten onder dit blog, <<Voornaam>>?

Over een weekje vertrek ik een weekend naar Schiermonnikoog, Sommigen gaan wadlopen en anderen gaan meteen met de boot naar Schier. Misschien is er nog een plek voor jou om mee te gaan dit weekend. Kijk maar op de website.

Heb jij je al aangemeld voor de Workshop "Ont-dek je aantrekkingskracht"? Op vrijdagavond 6 september in Groningen leer je hoe jij jouw aantrekkingskracht vergroot en sneller een relatie krijgt. Meld je nu aan via http://www.individuo.nl/workshops/ 

Je bent ook welkom op deze workshops:

  • Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek
  • Perfect Partner Plan 22 november, Amsterdam
  • Je kunt ook kiezen uit één van de andere workshops om je persoonlijk te ontwikkelen

De volgende activiteiten staan bovendien op het programma:

  • Single Zeilavond 13 september 25+
  • Golfclinic Veendam 15 september
  • Hardlooptraining Veendam 6+13+20 oktober 
  • Herfst Wandeling 27 oktober
Wil je genieten van de zee en warmte? Heb je weleens gedacht aan Macedonië? Van 20 september – 27 september gaat een groep singles van 45 jaar en ouder daar heen op vakantie

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of maak met mij een gratis kennismakingsgesprek om meer te weten over de relatiebemiddeling. Bel voor een afspraak 06 - 28 633 962 of stuur een email naar info@individuo.nl.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp