Copy

Bindingsangst ontmoet verlatingsangst
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

De afgelopen 4 blogs gingen over Verlatingsangst en Bindingsangst; over wat het is, hoe je het herkent en wat je eraan kunt doen. Het is mogelijk om zowel bindingsangst als verlatingsangst te hebben. Bij beiden gaat het om het risico van het verlies van liefde. Met de ene angst trek je de andere angst aan én het kan juist door dit aantrekken omslaan in de andere angst. Wil je lezen over dit effect dat als een magneet lijkt te werken? Lees dan het artikel.

Vorige activiteit:
Zondag wandelde ik met 30 singles en ook Cupido liep mee... De foto's en het verslag staan hier.

Single Activiteiten:
Zie je dat een activiteit vol zit en wil je tóch mee? Meld je dan aan zodat je op de reservelijst komt. Valt iemand uit, dan wordt contact met je opgenomen!

Relatiebemiddeling 
Maandag a.s. heb ik een dag vol met kennismakingsgesprekken met singles die belangstelling hebben voor relatiebemiddeling! Ik heb nog een paar plekken over die dag. Wil je ook een vrijblijvend gesprek met mij op kantoor in Gieterveen? Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda. Even bellen kan ook: 06-28633962. 

Een afspraak voor relatiebemiddeling inplannen kan deze zomervakantie nog in week 31 en 32. Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver  (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). Wil je deze zomervakantie een afspraak inplannen? Je kunt me daarvoor bellen (06-28633962) of een e-mail sturen met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp