Copy
zien horen ruiken voelen proeven
Beste <<Voornaam>>,

Allereerst nog een hele fijne Kerst! Alleen de kerstbomen en de vele lampjes overal geven het gevoel van Kerst. Het waait wel hard, maar geen sneeuw is te zien. Ik hoop dat je hebt genoten van een smakelijke en gezellige kerstmaaltijd.

We zijn ons niet vaak bewust van alle zintuigen die we automatisch gebruiken. Ik moet er niet aan denken om niet meer te kunnen zien, ruiken voelen en proeven! Een studente aan de Hanzehogeschool die de minor Eventmanagement heeft gekozen, heeft dit keer het blog geschreven over Zintuigen. 

Blog
Heeft een man mooie ogen of heeft hij een mooie uitstraling? Dat is iets waar ik erg op let als ik een man ontmoet. In principe zijn wij allemaal bezig met vleeskeuring.

We hebben allemaal al snel een mening klaar over wat hij of zij mooi vindt van de ander. Deze vleeskeuring kan je mening enorm beïnvloeden wat betreft een persoon. Onze eerste indruk van een persoon is meestal gebaseerd op het uiterlijk van diegene. Wat zal er gebeuren als we allemaal het zintuig ‘’zien’’ even uitschakelen? Lees verder →

Vorige Activiteiten 
Bert Stoop schreef het verslag van de try-out van de Workshop met jezelf verbonden zijn die hij gaf in Groningen. Dat gaf de deelnemers weer heel wat stof tot nadenken.

Activiteiten
  • 3 januari Nieuwjaarswandeling 7 km vanaf Oudemolen frisse lucht opsnuiven en lekker uitwaaien. 
  • 16 januari Single Feest. Geniet van de dansbare muziek van DJ´s4Party. Wil je niet alleen naar een feest? Ga dan eerst naar de BlindMATCH en maak op een unieke manier kennis met anderen. Bij deze speeddate in het donker voel je bewuster de hand die je krijgt van een ander, hoe de ander klinkt en ruikt. Zodra het licht aangaat kun je degene opzoeken met wie jij een match denkt te hebben.
  • 20 januari. Workshop M/V leren begrijpen in Groningen. (Nog 4 plekken vrij!)
Of ga in het nieuwe jaar voor een korte vakantie: Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je laten inschrijven voor Relatiebemiddeling kan ook, dan krijg je meestal korting en betaal je slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Wil je van 2016 jouw jaar maken en jouw kansen vergroten om een passende partner te vinden <<Voornaam>>? Laat je inschrijven voor relatiebemiddeling. Stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je na 3 januari om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Ik wens je een goede jaarwisseling en een liefdevol 2016 toe!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp