Copy
Verlatingsangst?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Verlatingsangst lijkt het tegenovergestelde te zijn van Bindingsangst. Toch is dat niet helemaal waar.
Een beetje verlatingsangst vind ik wel gezond. Als dat niet bestond dan liepen alle kinderen zo met vreemden mee! Wil je weten of je verlatingsangst hebt? Lees dan het artikel.

Nieuwe Single Activiteiten:

Relatiebemiddeling 
De komende week schrijf ik alleen maar vrouwen in voor relatiebemiddeling. De week erop weer alleen maar mannen?
Wil je ook een afspraak maken voor relatiebemiddeling? Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver  (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Voor het inplannen van een afspraak voor Relatiebemiddeling kan je mij bellen (06-28633962) of een e-mail sturen met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp