Copy
Het nut van Piekeren
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Piekeren kost veel tijd en is erg vervelend. Vooral als je gedachten ´s nachts maar door blijven gaan en je hierdoor slecht in slaap kunt komen. Toch kan je het piekeren aanpakken. Ben je benieuwd hoe? Lees dan hier verder.

Vorige Activiteiten
Het Rondje Molen viel gelukkig niet in het water! We hadden een gezellige middag in Dalen en eindigden op een terrasje in de zon. Het verslag met een paar reacties staat op de website.

Komende Activiteiten
Op de agenda staat nu:
  • 15 mei Thema-opstelling Een nieuw begin op weg naar je relatie. Erg interessant als je wilt uitvinden wat er bij jou in de weg staat! 
  • 12 juni Tour d´Amour VI. Met oldtimers en cabrio´s een dagje Drenthe. 
  • 1 juli Sunset Cruise Lelystad. Overnachting aan boord is mogelijk.
De workshop Liken, Swipen of Toehappen vond plaats in Groningen op 28 maart (om een indruk hiervan te krijgen, kijk op de website). Mannencoach Mark en ik gaan deze workshop herhalen op andere locaties:
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei-3 juni Midweek Ameland Geniet met z´n tienen van het eiland, de wellnessboerderij en de kookkunsten van de kok (nog plek voor 4).
  • 3-6 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9-12 september Wadlopen bij Schier. Een unieke tocht over het wad van Schiermonnikoog en verblijf het hele weekend op het eiland.  
Relatiebemiddeling 
Een leuke relatie is uiteindelijk toch wat iedereen wil? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Relatiebemiddeling is mogelijk vanaf € 45 per maand. Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp