Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Na dit weekend is ook voor het Noorden de zomervakantie voorbij.  Vandaag kon ik nog even genieten van het zonnetje na een week vakantie in Nederland met het bekende bijbehorende weer… In de vakantie heb ik weer allerlei plannen gemaakt voor nieuwe activiteiten.

Vanwege het koude zeewater heb ik mijn plannen voor het wadlopen maar uitgesteld tot de volgende zomer. Tijdens de zomervakantie kon ik het toch niet nalaten om een activiteit te organiseren. Het werd een wandeltocht op 23 augustus. Ondanks het gedonder van onweer op de achtergrond bleef het de hele middag droog.

Ook ben ik druk geweest met het uitzetten van een autopuzzelrit die op 18/9 gaat plaatsvinden. Door te wisselen van auto kan je zo genieten van wel 3 dates op 1 dag.
Volgende week op 11/9 gaat de Workshop Dating Essentials van start. Wil je de geheimen van het flirten leren of ken je iemand die misschien geïnteresseerd is? Voor meer informatie kijk op http://www.LoveCollege.nl/.

Alleen vandaag tot 24:00 uur is er via www.Voordeelvinden.nl een eenmalige actie waardoor je met 50% korting kunt boeken. In het Dagblad van het Noorden van vandaag kan je hier meer over vinden in het Middenkatern. Ook staat in dezelfde krant (Drentse editie) vandaag een interview over deze workshop op pagina 11 van het Drentse katern.

Bij Parkstad Veendam was ik vandaag te gast en a.s. donderdag om 13:45 uur geef ik een interview bij RTV Drenthe. IndiviDuo is inmiddels geen onbekende naam meer, hoor ik van anderen.

Wil je meedoen aan de activiteiten van IndiviDuo en zo nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een heel speciaal persoon? Meld je dan aan voor die activiteit die jou aanspreekt. Door deel te nemen aan een activiteit die jij leuk vindt, heb je een grotere kans om iemand te treffen met een gemeenschappelijke interesse.

  • Vind je puzzelen of autorijden leuk? Kies dan voor de Autopuzzeltocht.
  • Hou je van dansen of wil je het leren? Binnenkort bied ik een workshop Salsa aan.
  • Is zeilen iets voor jou of heb je dat altijd al eens willen doen? Nu kan je kiezen voor een avond of een weekend zeilen.
  • Ben je een wandelaar? Op 30 oktober is de eerstvolgende wandeltocht gepland.

Zie je er tegenop om alleen naar deze activiteiten te gaan? Ga dan samen met een vriend/buurvrouw/collega/kennis/etc.
Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ kun je je aanmelden bij de activiteit van jouw keuze.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.