Copy
Eenzaamheid? Weg ermee!
Beste <<Voornaam>>,

Jeanine Janssen heeft dit keer het blog geschreven met diverse tips tegen de eenzaamheid. Afgelopen week was het namelijk "De week tegen eenzaamheid".

"De week tegen eenzaamheid" is een jaarlijks terugkerend initiatief van de stichting Coalitie Erbij. Verschillende activiteiten werden georganiseerd door het hele land, allemaal met maar één doel: eenzaamheid onder de aandacht brengen. Uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu blijkt dat 30 procent van de Nederlandse bevolking zich soms eenzaam voelt en 8 procent zelfs ernstig eenzaam.
Iemand met weinig contacten hoeft niet perse eenzaam te zijn. Terwijl iemand die veel mensen ontmoet, zich toch eenzaam kan voelen. Je bent pas eenzaam als Lees verder →

Geniet van de laatste Zonnestralen
Het Nazomeren was een speciale actie om voor een aantal ingeschreven singles de juiste partner te vinden. Aanmelden is nog steeds mogelijk. Als jij degene bent die het beste past bij een single in de advertentie, dan kom ik bij je thuis voor een gratis intakegesprek. Na dit gesprek, als je inderdaad goed bij deze persoon past, ga ik je matchen met deze single. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Spreekt één van de onderstaande advertenties jou aan en wil je reageren? Meld je dan aan via de website. Ken jij een single waarvan je denkt dat hij/zij bij één van de onderstaande personen past? Zou je Cupido dan willen helpen met het doorsturen van deze email naar deze persoon?

Advertentie 20130928 Nederland
Sportieve, christelijke MBO man van 31 met een sociaal en vriendelijk karakter die houdt van (tafel)tennis, klaverjassen, wandelen en naar de bioscoop gaan, zoekt een romantische en sportieve vrouw om samen erop uit te gaan. Hij is lang, heeft krullend, blond haar en heeft een kinderwens.
 
Advertentie 20130921 Drenthe/Groningen/Friesland
Charmante en gelovige, niet praktiserende MBO vrouw van 53 die houdt van wandelen, lezen en tuinieren zoekt een niet rokende man. Een soulmate met karakter en humor die iets toevoegt in haar leven om samen te genieten van stedenreizen, etentjes en muziek.
 
Advertentie 20130831 Drenthe/Groningen
Oprechte en gezellige MBO man van 45 zoekt een open en eerlijke vrouw om samen van het leven te genieten, gezamenlijk te gaan wandelen, fietsen en uit eten te gaan. Liefde en aandacht voor elkaar zijn belangrijk, kinderen zijn welkom.
 
Advertentie 20130824 Drenthe/Groningen
Slanke, levenslustige en actieve HBO vrouw van 57, die houdt van fietsen, hardlopen, tuinieren, skiën en theater, maar ook van huiselijkheid, zoekt een sportieve, vlotte, werkende, niet rokende man om haar leven mee te delen en evenwicht te vinden in gezamenlijke en eigen activiteiten.
 
Na 3 jaar IndiviDuo is het tijd voor veranderingen.
  • IndiviDuo gaat landelijk! Dat houdt in dat ik voor heel Nederland Matchmakers ga zoeken. Elke regio krijgt een eigen Matchmaker om singles persoonlijk in te schrijven en ze te helpen met het vinden van een passende partner. Zo blijft het karakter regionaal. Voor degenen die ook buiten hun regio een partner willen ontmoeten, wordt tussen de matchmakers onderling samengewerkt.
  • Zodra een Matchmaker actief wordt in haar/zijn regio, worden daar ook activiteiten voor singles georganiseerd.
  • Tot op heden was inschrijving alleen voor twee jaar mogelijk. Nu is inschrijving ook mogelijk voor een jaar! De tarieven staan op de website

Activiteiten 
Afgelopen dinsdag gaf Bert Stoop de Workshop Belemmerende Overtuigingen. Ik was daarbij aanwezig en ik vond het bijzonder hoe openhartig iedereen was. 
 
Eén van de tips tegen eenzaamheid is het meedoen aan activiteiten. <<Voornaam>>, je kunt vandaag nog meedoen aan de Kookworkshop. We beginnen om 15:00 uur met een korte wandeling en gaan om 16:00 uur aan de slag. Bel je me even als je mee wilt doen? Mijn nummer is 06-28 633 962.

Verder staan nu de volgende activiteiten op de agenda:

  • Herfstwandeling en/of Rondleiding bierbrouwerij Veenhuizen 27 oktober (meld je aan als je mee wilt)
  • Wijnproeverij Gieten 9 november
  • Winterse Triatlon Assen 24 november

Of doe mee aan één van de Workshops via IndiviDuo:

  • Perfect Partner Plan 22 november
  • Kleurrijke workshop, Finsterwolde 28 november
  • Workshop Aura’s zien en voelen, Gieterveen 1 december
  • Nog meer workshops voor persoonlijke ontwikkeling staan op de website 

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub

Wil je mijn hulp bij het vinden van een passende partner? Als je mij mailt dat je belangstelling hebt voor een intakegesprek of een gratis kennismakingsgesprek, dan bel ik je om een afspraak in te plannen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp