Copy
Paashaas m/v?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Is de Paashaas mannelijk of vrouwelijk?”, vroeg iemand mij. Mannelijk was mijn eerste gevoel. Maar nu ik erover nadenk, de Paashaas loopt met een mandje en dat vind ik weer wat vrouwelijk.
Iedereen heeft zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen. De balans verschilt nogal per persoon. Zou jij je nog beter in balans willen voelen? Lees dan snel verder!

Vorige Activiteiten
De Kookworkshop was smaakvol en gezellig. Thuis ben ik al aan de slag gegaan om zelf sushi te rollen! In het verslag heb ik de uitleg van de chefkok beschreven.  

Komende Activiteiten
Wil je graag een relatie, maar merk je dat het lastig is om een passende partner te vinden? Kom dan naar de workshop Liken, Swipen of toehappen ´s middags op 2e Paasdag in Groningen en ga aan de slag met een Mannencoach en een Matchmaker. Aanmelden kan tot zondag 12.00 uur via deze link

Kom je ook naar een activiteit?
 
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei Midweek Ameland in een geweldige wellnessboerderij met kok.
  • 3 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9 september Wadlopen bij Schier. Vanaf Schiermonnikoog gaan we met een wadloopgids het Wad op en verblijven het hele weekend op Schier.  
Relatiebemiddeling 
Ben je single en op zoek naar een leuke partner? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Kies uit BronsZilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) en Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp