Copy
Van Droomvakantie naar Droompartner 
Goedemorgen <<Voornaam>>,

Vandaag sta ik op een Spirituele Wellness beurs in Café “De Leeuw” in Borgercompagnie. Ik vind het leuk als je langs komt. Van 14:00 tot 15:00 uur geef ik een workshop hoe je contact maakt. Deelname kost slechts 1 euro. Aanmelden van te voren is niet mogelijk. Kom je ook? Meer informatie vind je op http://www.individuo.nl/activiteiten/

Gisteren kreeg ik een leuk telefoontje. Een man en vrouw die mee hadden gedaan met het speeddaten op 19 mei in Assen vonden elkaar zo leuk, dat ze nu een relatie hebben. De dochter van deze vrouw wilde ook graag meedoen met speeddaten, maar door een tekort aan heren ging dat niet door. Tijdens de dansavond heeft zij ook een partner gevonden! Via Persoonlijke relatiebemiddeling krijg ik nog vaker succesverhalen te horen. Het blijft mooi om zulke blije mensen te horen vertellen over hun geluk.

Ik gun alle singles een partner die bij ze past. Of ze elkaar nu vinden via activiteiten of via Persoonlijke relatiebemiddeling, dat maakt mij niet uit. Weet wel dat je er wel wat voor moet doen. Meld je aan, want de Ware Jacob(a) belt niet zomaar aan bij jou thuis.

Het kan zijn dat je op vakantie jouw droompartner tegenkomt. Bedenk eerst hoe jouw droomvakantie eruit ziet. Laat jouw fantasie niet meteen door geld en tijd inperken. Bedenk waar je dan heen gaat, waar je overnacht en wat je allemaal wilt gaan doen. Kan je deze droomvakantie niet realiseren? Veel onderdelen van deze droomvakantie kan je vast wel uitvoeren. Nederland heeft immers ook leuke restaurantjes, mooie zwembaden, strandjes, een prachtige natuur, bijzondere dorpen, etc.

Als jij de dingen doet waar jij van geniet, kan je iemand tegenkomen die dat ook doet. Dan heb je al een overeenkomst met elkaar. Hoe meer overeenkomsten je hebt met elkaar, hoe groter de kans dat de relatie een succes wordt en blijft. Lees verder →.

Is zeilen een onderdeel van jouw droomvakantie? Ga dan op 3 augustus 's avonds mee zeilen op het romantische zeilschip de Bounty op het IJsselmeer. De Bounty vertrekt vanaf de Bataviahaven in Lelystad.
Verder kan je je aanmelden voor:

• 15 t/m 16 september Wadlopen naar Ameland.
• 29 september Dans- en ontmoetingsavond Grolloo
• 16 februari 2013 Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub,
maar dat is niet noodzakelijk.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp