Copy
Tips voor alleenstaande ouders
Beste <<Voornaam>>,

Nederland heeft ongeveer een half miljoen alleenstaande ouders. Dat is zo’n 20 procent van het totale aantal singles in ons land. Bijna driekwart van de alleenstaande ouders ouder is dan 45 jaar.

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te beginnen als single ouder, heb ik wat tips op een rijtje gezet. Ook voor singles die open staan voor een relatie met een single met kinderen zijn deze tips handig!

10 Tips voor single ouders die daten:Lees verder→

Maar liefst 90 singles kwamen naar de Single Dans- en Ontmoetingsavond in Grolloo om lekker te dansen en om anderen te ontmoeten. Opvallend was dat dit keer wat meer mannen dan vrouwen waren gekomen. Op de website staat een kort verslag en een foto zodat je een indruk krijgt van de avond.

Op 3 november is het volgende Feest ingepland. Dit keer in PartyTown Assen met dezelfde DJ. Het is echter geen avond speciaal voor singles. Toch kan je daar als single prima alleen naar toe. Tijdens het speeddaten in de Love Train ontmoet je andere singles en wie weet heb je een match met een wel een heel bijzondere single! Wil je eerst weten wat dat speeddaten is? Een uitgebreide uitleg en adviezen staat op de website onder Speeddaten.

Kom je a.s. vrijdag op 12 oktober naar Finsterwolde om te ontdekken of de Kleurrijke Workshop op 18 november wat voor jou is? Aanmelden van te voren is niet nodig. Kom gewoon langs bij Marianne van 'Kleur je Dag' wanneer het jou uitkomt tussen 14:00 en 20:30 uur.

De volgende activiteiten staan nu ingepland:
• Gratis Kleurproeverij op 12 oktober in Finsterwolde
• Speeddaten en het 80s & 90s Feest in Assen op 3 november
• Wandelweekend in Zuid Drenthe vanaf 9 november
• Kleurrijke workshop op 18 november in Finsterwolde
• Skiweek Oostenrijk 15 t/m 22 december 2012
• Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus 16 februari 2013 

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie.


IndiviDuo op de beurs 
• Kom a.s. donderdagavond 11 oktober gratis een kijkje nemen op de ondernemersbeurs in Groningen waar ruim 25 vrouwelijke ondernemers hun bedrijf presenteren. Ook IndiviDuo heeft een stand midden tussen de Porsches! Je wordt ontvangen met een glazen bubbels en afscheid met een Goody Bag!. Vanzelfsprekend zijn ook mannen welkom op deze beurs. Al is het maar om even langs te komen bij de stand van IndiviDuo om met mij een praatje te maken of om de meest sportieve Porsche Cayenne, de nieuwe GTS, te bewonderen. 
• Paranormaal & Wellness Beurs in Assen op 28 oktober. Tijdens deze beurs geef ik een gratis workshop om te leren hoe je makkelijker in contact komt met anderen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp