Copy
Dans je vrij!
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Ik ben het niet waard, ik ben niet goed genoeg, ik mag er niet zijn, ik mag geen fouten maken…
Helaas denkt bijna iedereen wel iets dergelijks. 
Wat nou als je weer mag spelen, lol mag hebben, niet bang hoeft te zijn wat anderen van jou denken en vooral: jij jezelf mag zijn? Zou dat niet super zijn? Lees verder→

Vorige Activiteit:
Afgelopen zondag was het fantastisch zeilweer met windkracht 4! Toen we arriveerden bij “It Abbegeaster Skûtsje” was de schipper druk aan het reven met zijn maat. Van de zeilmiddag heb ik een filmpje gemaakt zodat je ook mee kunt genieten.


Single Activiteiten:

Coaching
Wil je ook graag een liefdevolle partner vinden <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling. 

Eerst langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur op kantoor in Gieterveen kan ook. Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Via mijn digitale agenda is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2019 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp