Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Hallo <<Voornaam>>,

2011 was een belangrijk jaar voor mij. Het jaar waarin IndiviDuo groeide, een jaar van veel leren en veel nieuwe mensen ontmoeten. Bedankt voor jouw interesse in IndiviDuo. Ik wens je hele fijne feestdagen toe en een liefdevol 2012.

Wil je op 2e Kerstdag wandelend bijkomen van alle kerstdrukte en/of gezellig aanschuiven aan het Kerstdiner in Haren? Voor het diner uiterlijk maandagmiddag 19/12 opgeven. Dit is de eerste activiteit van IndiviDuo waar ik zelf niet bij zal zijn. Linde en Bruinetha organiseren deze wandeling. Heel relaxt dat anderen dit een keertje van mij over hebben genomen. Het blog gaat heel toepasselijk over de relaxte mannen:

Mannen die weinig stress hebben – waar vind je ze nog – zijn een stuk aantrekkelijker in de ogen van vrouwen dan hun haastig levende soortgenoten. Dat blijkt uit onderzoek. Mannen wiens hoeveelheid stress constant was, werden ook als aantrekkelijker gezien. De hoeveelheid testosteron bleek geen invloed te hebben op de aantrekkelijkheid van de heren.
De onderzoekers verzamelden een aantal mannen en maten de hoeveelheid cortisol (het stresshormoon) in hun lichaam. Ook lieten ze foto’s van de mannen aan vrouwen zien. Die pikten er direct de meest Lees verder »

Vandaag hadden we een kookworkshop bij de Bolle Baron in Zuidlaren. In een ontspannen sfeer maakten we in duo's diverse gerechten klaar. Na de voorgerechten (gambaspiesjes, paprikaomelet en geitenkaas) en de mosterdsoep met hartige en zoete broodjes waren we al zo vol dat we spontaan de Salsa gingen dansen om weer wat trek te krijgen. We smulden van de Olipodrigo, stoofpeertjes, Romano salade, boontjes, Zuidlaarder frieten en pommes gaufrette met appelcompote en eindigden met soesjes, zandkoekjes en tiramisu. Wat hebben we heerlijk gegeten! Voldaan namen we afscheid van elkaar. Binnenkort zal ik de foto's op de website plaatsen.

De komende tijd staan de komende activiteiten op het programma:
  • 26/12 Kerstwandeling en/of Kerstdiner Haren (snel opgeven als je nog mee wilt dineren!)
  • 15/1 Winterwandeling Orvelte
  • 11/2 Single Dansavond Grolloo in samenwerking met Samen Actief (nu al 30 aanmeldingen)
  • 17/3-24/3 Skiweek Oostenrijk (opgeven voor 15 januari)
Voor meer informatie over deze activiteiten en voor aanmeldingen ga naar de website of bel 06-28633962.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.


Wil je de vorige cartoons bekijken? Deze staan op de oude emails op de website.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp