Copy
Heb je hulp nodig?
Beste <<Voornaam>>,

Ik moet best veel kunnen en doen van mezelf. Hulp inschakelen is een teken van zwakte of juist niet?

Blog
“Als je hulp nodig hebt, ben je zielig.” Ben je het eens met deze stelling? Vind je dat je alles zélf moet kunnen?

Je kunt het ook anders bekijken. Als je om hulp durft te vragen, ken je jezelf. Je weet wat je zelf prima kan, waar je kracht ligt en je weet ook dat je nu eenmaal niet alles zelf kunt. Je bent inmiddels wijs genoeg om dit in te zien en je vind het niet erg om toe te geven. Door het inschakelen van de kwaliteiten van anderen kan je meer van je eigen leven genieten. De één is Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Wil je erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:. Of kies voor een single weekend of week: Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt en dat geeft een band. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling en stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp