Copy
Heb jij zin in ruzie?
Hallo <<Voornaam>>,

Communicatie staat vaak een goede relatie in de weg. Aan het begin lijkt het allemaal vanzelf te gaan, maar na een tijdje komen toch de irritaties, we praten langs elkaar heen, etc.. Het gevolg: We leven langs elkaar heen of we blijven goed communiceren of er ontstaan conflicten en ruzies... 

Blog
Ruzie maken kan ik niet goed en ik vraag me wel eens af of dat een gemis is. Ik heb een hekel aan ruzies. Om aan te horen vind ik het al verschrikkelijk! Vroeger werd ik ziek van mijn kleuterjuf die zo schreeuwde. Ik weet nog precies hoe het voelde toen mijn ouders een keer ruzie maakten en ik naar de zolder vluchtte met onze poes om daar een veilig plekje te vinden. Als middelste tussen mijn broertje en mijn zus probeerde ik altijd de goede vrede te bewaren. Ben ik daarom lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Vorige week was wat regen voorspeld tijdens de golfclinic in Veendam met als resultaat dat we "maar" met 14 personen waren. De regen viel gelukkig mee en de deelnemers onderling hadden een leuke dag. Heb je de foto's al gezien?

Op Moederdag 10 mei is 's middags de Wandeling Bargerveen ingepland. Ondanks de Moederdag melden toch heel wat singles zich hiervoor aan. Deze wandeling ook voor single vaders en andere singles bedoeld! Aanmelden is niet verplicht.

Andere activiteiten die op de agenda staan zijn: Toe aan een (korte) vakantie?

Tot vanmiddag 17.00 uur kan je nog contact met mij opnemen als jij de laatste deelnemer (m/v) wilt zijn voor de Wandelweek Madeira van 18 t/m 25 mei. We zijn nu met 4 single dames, 4 single heren en ik. Wil je mee, bel mij dan op 06-28 633 962. 
  • 12 t/m 15 juni Weekend Ameland. 2 plekken zijn weer beschikbaar gekomen waarvan 1 eenpersoonskamer. Als je wilt Wadlopen, dan kom je op de wachtlijst.
  • 21 juli-5 september Single vakantie Weken Macedonië
  • 4 t/m 6 september Fietsweekend Weert 
Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt; je vindt hetzelfde leuk om te doen! Meld je snel aan voor de activiteit(en). Voor meer informatie, kijk op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Ben jij toe aan een nieuwe relatie? Je hoeft niet te wachten tot hij/zij ooit aanbelt. Laat je hierbij helpen zodat jij een partner vindt bij wie jij jezelf blijft. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hulp
Om zoveel te kunnen blijven aanbieden en organiseren, kan ik wel wat hulp gebruiken. Ben je benieuwd wat jij voor mij kunt betekenen? Op de pagina HULP staat van alles! Alvast bedankt voor jouw hulp. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp