Copy
Verliefd op…
Hallo <<Voornaam>>,

De lente komt eraan! Ik merk het aan de natuur en ook aan de vele inschrijvingen voor relatiebemiddeling. Samen van het zonnetje genieten is toch leuker... En wat is fijner dan weer verliefd te zijn?

Bijzondere actie nummer 1
Wegens een overschot aan inschrijvingen voor relatiebemiddeling geldt tot 1 mei de Lente Actie. <<Voornaam>>, klik nu op de link en kijk of jij in aanmerking komt voor deelname aan deze actie! 

Bijzondere actie nummer 2
Mijn droom: het hele Noorden knuffelt op 28 maart! Lijkt je het leuk om mij hierbij te helpen en wil je ook Free Hugs uit te delen? Lees waar we elkaar ontmoeten op www.individuo.nl/free-hugs/

Blog
Herken je dit gevoel? Je hebt een foto gezien van iemand en je vindt deze persoon heel bijzonder. Je komt in gesprek via de chat, Whatsapp, mail, etc. en je leert elkaar dus digitaal kennen. Het voelt al snel vertrouwd, jullie delen van alles en nog wat met elkaar en je krijgt een band.

Na nog een paar weken begin je gewend te raken aan de leuke berichtjes, misschien wel vergezeld met af en toe een foto. Je verheugt je om regelmatig weer een bericht te krijgen en na een paar maanden wil je hem/haar toch echt ontmoeten. Je voelt je echt aangetrokken door de persoon waarmee je contact hebt, je merkt dat je een glimlach op je gezicht krijgt als je weer een nieuw bericht ontvangt. Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. 

Activiteiten 
Last minute aanmeldingen zijn welkom bij de Single Sunday Movie morgenmiddag 8 maart in Groningen bij Pathé. Voor en na de film "Wild" heb je alle tijd om met elkaar kennis te maken. Bekijk eerst eventueel de trailer van deze film. Jij komt toch ook <<Voornaam>>?

Andere activiteiten die op de agenda staan zijn:  En nu de meerdaagse single activiteiten:
  • 20 t/m 22 maart Ontspanningsweekend in Duitsland voor iedereen die er even alleen uit wil in hetzelfde fantastische B&B als het wandelweekend in oktober.
  • 1 t/m 4 mei Wandelweekend Spier is inmiddels volgeboekt. 
  • 18 t/m 25 mei Wandelweek Madeira. Nog 2 plekken beschikbaar voor een dame en een heer (de overige 8 deelnemers zijn tussen de 47 en 62 jaar). 
  • 12 t/m 15 juni Weekend Ameland. Boek dit weekend met of zonder wadlopen. Inmiddels hebben al 10 singles zich aangemeld. Nog plek voor 12 personen. 
Het is fijn als je bijtijds je aanmeldt voor de activiteit(en) en bovendien voorkom je zo teleurstelling. Voor alle activiteiten vind je meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid worden mag, maar hoeft niet. Ben je ingeschreven voor Relatiebemiddeling of lid van de Activiteiten Club dan betaal je de ledenprijs.

Bemiddeling
Veel singles vinden dat zij zélf een partner zouden moeten kunnen vinden. Maar wat is er mis met een beetje hulp? Uiteindelijk moet jij wel zelf de relatie aangaan, ook met relatiebemiddeling. Wil je relatiebemiddeling? Stuur mij dan een e-mail met je telefoonnummer, dan bel ik jou om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. Eerst een gratis kennismakingsgesprek inplannen bij mij op kantoor kan heel makkelijk via mijn online agenda

Coaching 
Wil je liever zelf jouw levenspartner vinden? Ik kan je daarbij helpen. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult wilt inplannen. 

Doorsturen
Weet je iemand die deze nieuwsbrief ook leuk zou vinden? Stuur hem of haar deze mail toe via FORWARD. Dank je wel!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp