Copy
Waar ben je?
Hallo <<Voornaam>>,

De lente is het begin van veel nieuw leven en dus een mooi moment om te kijken waar je nu staat in jouw leven. Ben je tevreden nu of wil je graag dat er iets verandert? Het nieuwe blog gaat over dit onderwerp. 

Blog
Ken je het gevoel dat de dagen omvliegen? Je zit heerlijk in een flow en geniet … of je hebt het idee dat je in een trein zit die maar voort dendert.  In het eerste geval zou ik zeggen, geniet maar lekker verder, maar in het geval van die trein is het een ander verhaal. Stap eens uit als je een halte ziet en kijk eens naar jouw trein.

Neem de tijd om van een afstandje te kijken naar de treinen. Waar gaan ze heen en wil je eigenlijk wel in een trein zitten? Wat vind je van jouw trein? Als jouw trein op een Thalys lijkt, lees verder →  

Activiteiten 
Vorige week heb ik maar liefst 183 keer geknuffeld op 1 middag! De Free Hugs Actie vond ik een hele bijzondere ervaring. Mijn ervaringen staan op de website. 

De week daarvoor volgde ik een Tai Chi Training samen met 11 singles. Ook hiervan heb ik foto's gemaakt en een verslag geschreven.

Zondag is het 2e Paasdag en dan is een Paaswandeling met Lunch georganiseerd (Triatlon stond eerst op de agenda). Let op aanmelden kan uiterlijk tot vandaag (zaterdag 4 april) 13 uur i.v.m. de boodschappen voor de lunch. 

Andere activiteiten die op de agenda staan zijn: En nu de meerdaagse single activiteiten:
  • 18 t/m 25 mei Wandelweek Madeira. Nog 1 plek beschikbaar. 
  • 12 t/m 15 juni Weekend Ameland. Boek dit weekend met of zonder wadlopen. De aanmeldingen lopen goed, nog maar plek voor 3 personen! 
Doe mee en ontmoet andere singles. Meld je snel aan voor de activiteit(en). Voor meer informatie, kijk op de website

Ik wens je fijne Paasdagen!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp