Copy
Foute mannen en gevaarlijke vrouwen
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Regelmatig spreek ik singles die graag een relatie willen en telkens op iemand vallen waar ze geen langdurige relatie mee willen aangaan omdat het "foute" partners bleken te zijn.
Na de eerste geweldige ontmoetingen blijken die partners ook minder aantrekkelijke kanten te hebben zoals narcistische trekjes, claimen, snel wisselde stemmingen, losse handjes, etc.. Wil je weten hoe het komt dat deze singles op de verkeerde vallen? Lees dan het artikel.

Verslag activiteiten
Zondag vond de Tour d'Amour plaats. Met 20 singles reed ik door Drenthe in cabrio's en oldtimers. Het verslag met foto's van de toertocht staat hier.
Donderdag was de officiële opening van de informele vereniging van de Leuke Mensen Club Groningen. Dit werd gevierd met een barbecue en natuurlijk ook met veel leuke mensen. Ook hiervan heb ik een verslagje gemaakt en die vind je hier.

Nieuwe Single Activiteiten:

Relatiebemiddeling 
Soms is het heel rustig met het aantal intakegesprekken en dan is mijn agenda weer heel vol. Dat laatste is nu het geval. Kennelijk wil iedereen nog voor de zomer een leuke relatie. Ook in Friesland en Overijssel weten de singles mij inmiddels te vinden voor relatiebemiddeling. 
Wil jij net als al die andere ingeschreven singles ook hulp bij jouw zoektocht naar een passende partner? Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver  (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Voor het inplannen van een afspraak voor Relatiebemiddeling kan je mij bellen (06-28633962) of een e-mail sturen met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp