Copy
De ideale vakantie voor Singles
Beste <<Voornaam>>,

De ene dag is het stralend weer en de volgende dag opeens een stuk koeler. Om me heen hoor ik mensen vertellen over hun vakantieplannen, maar ik heb ook de vraag gekregen waar je een mooie singlereis kunt boeken. Daarom heb ik een blog geschreven over vakanties.

Blog
Heb je straks vakantie en heb je nog geen plannen? Ik kan me goed voorstellen dat je nog niet weet wat je gaat doen in je vakantie. Of misschien weet jij precies wat jouw droomvakantie inhoudt? Voor singles met en voor singles zonder kinderen heb ik op een rijtje gezet wat de mogelijkheden zijn. Lees verder →

Hulp
Al heel wat singles hebben mij geholpen door de vragenlijst in te vullen. Dank je wel daarvoor. Heb je het nog niet gedaan? Zou je dat dan nog willen doen? Het kost je slechts 2 minuten.
Maar liefst 7 mensen hebben aangeboden mij te helpen met de activiteiten. Ik ben nog in gesprek met een paar. Wil je mij ook helpen? Like of deel dan de berichten of evenementen van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo op Facebook. Alvast bedankt! 

Activiteiten 
Vorige week donderdag was Muziek in het Bos bijna helemaal in het water gevallen. Gelukkig had ik een partytent meegenomen waardoor de picknick en het concert toch nog geslaagd waren. De wandeling met tent leverde bijzondere foto's op.
Zondag begonnen we met regen en eindigden we de wandeling met een stralend zonnetje op de 1e Pinksterdag. Maar liefst 24 singles deden mee met deze activiteit. Al een paar deelnemers hebben een reactie bij mijn verslag van de Pinksterwandeling achtergelaten.    

De jaarlijkse Tour d'Amour vindt plaats op 22 juni. We kunnen al bijna spreken van een traditie na 3 succesvolle toertochten. Dit jaar hebben naast een paar chauffeurs met oldtimer ook al heel wat chauffeurs met een cabrio zich aangemeld. Ik heb mooi weer besteld zodat de kappen omlaag kunnen! Zowel eigenaren van oldtimers of cabrio's als passagiers kunnen zich nog steeds aanmelden. Ga je ook mee <<Voornaam>>?
 
Een week daarna, op 29 juni, is speciaal voor singles tussen de 25 en 45 jaar een kanotocht met picknick georganiseerd. Slaat deze activiteit aan voor deze doelgroep, dan ga ik vaker voor deze groep singles een uitje inplannen.

Welke activiteiten staan nog meer op de agenda?
  • 4 juli Single Zeilavond vanuit Lelystad
  • 31 augustus Skûtsje Zeilen Heeg (we zijn een tweede boot aan het vullen)
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen in Groningen
Vakanties
Samen een weekend of week weg op vakantie! Lijkt het je leuk om met andere singles weg te gaan? Kijk dan of zo'n reis wat voor je is:
  • Macedonië 27 juni t/m 4 juli
  • Macedonië 25 juli t/m 1 augustus eventueel met vitaliteitsprogramma
  • Weekend Schiermonnikoog 22 t/m 25 augustus 2014 (Nog 2 plekken en het Wadloopweekend is vol)
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Je bent welkom om langs te komen in Gieterveen voor een gratis kennismakingsgesprek of je kan direct kiezen voor een intakegesprek, dan kom ik bij je langs. Stuur je mij een e-mail? Dan bel ik je om een afspraak in te plannen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp