Copy
Wie ben ik eigenlijk?
Goedemorgen <<Voornaam>>,

Blog

Ken je de film “Runaway Bride” met Julia Roberts? Zij had in die film meerdere vriendjes en zij liet ze allemaal alleen bij het altaar achter. Het eerste vriendje hield van gekookte eieren en in die relatie gaf ze daar de voorkeur aan. In een volgende relatie hield haar vriend van gebakken eieren. Prima, zij ging aan de gebakken eieren. Haar laatste vriend werd gespeeld door Richard Gere. Hij vroeg haar hoe zij haar eieren het liefste at en dat kon ze niet vertellen. Ze had zich altijd aangepast en had geen idee meer waar ze zelf van hield.Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. 

Activiteiten 
De Open Dag werd goed bezocht op 1 november. Mijn kantoor zat bijna de hele dag vol en aan het eind van de dag was de appeltaart op.

De dag daarop leerden 9 mannen en 9 vrouwen de Merengue. Deze dans was makkelijk te leren; tijdens het dansen praatte iedereen druk met telkens een andere danspartner. Drie stellen wisselden telefoonnummers uit...

Morgen (16 november) is de wandeling van 7 km in Bargerveen. Ondanks dat het niet nodig was, hebben al 17 singles zich van te voren aangemeld. De jongste is nu 37 en de oudste 76 jaar. Kom je ook om 13:30 uur naar Theetuin d’Aole pastorie( Kamerlingswijk w.z. 136 in Zwartemeer) als je zin hebt om erop uit te gaan <<Voornaam>>?

Of doe mee met één van deze activiteiten: 
  • 23 november tijdens de Dansworkshop ‘Plezier in Verbinding’ in Groningen maak je op een speelse wijze contact met anderen. Lees meer hierover op http://www.individuo.nl/activiteiten. Aanmelden voor 17 november.
  • 29 november Proeverij Speciale Bieren in Groningen
  • 20 december Speeddate Kerstdiner in Assen staat nu op de website
  • 18 mei 2015 Wandelweek Madeira: (definitief) aanmelden is nu mogelijk, max. 6 deelnemers! 
Weet je niet welke activiteiten jij het leukste vind? Neem dan een voorbeeld aan Julia Roberts en ga overal naar toe!

Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Op de 
website vind je meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Mond tot mond reclame begint telkens beter te werken voor de RelatieBemiddeling; naast tevreden cliënten wordt IndiviDuo ook gepromoot door bijvoorbeeld onze pianostemmer en de vorige juf van mijn zoon. Dank je wel!  
Wil je dat ik ook jou help bij jouw zoektocht naar een passende partner <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. 

Coaching
Wil je een relatie en vind je liever zelf jouw levenspartner? Laat je hierbij ondersteunen, want als je weet wie je bent, wie bij je past en waar je hem of haar kunt vinden, ontmoet je sneller een passende partner.
Bel je me als je toe bent aan een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp