Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Beste <<Voornaam>>,

Iedereen weet dat je aan een relatie moet werken om deze te onderhouden. Maar hoe weet je of je een goede relatie hebt en hoe weet je of iemand liegt? In het blog staan dit keer een aantal tips. Ze komen uit het boek  ‘Get the edge’ van Professor Geoff Beattie. In dit boek staat uitgelegd hoe je dankzij psychologische trucjes romantische en professionele relaties positief beïnvloedt. Hieronder staan een paar handige tips:

Hoe weet je of je een goede relatie hebt?
Als je partner de woorden ‘jij’, ‘ik’ en ‘jouw’ frequent gebruikt terwijl hij/zij jullie relatie beschrijft, wil hij/zij zich emotioneel afschermen. Dat kan op een fundamenteel probleem wijzen. Gebruikt hij/zij ‘we’, dan zit het perfect tussen jullie. Lees verder

Vandaag stond de activiteit "Klimpark Grolloo" gepland. Helaas waren daar slechts 3 deelnemers voor. Vanwege de geringe belangstelling heb ik deze activiteit niet door laten gaan. Jammer, ik had er echt zin in.
Ik kan me goed voorstellen dat velen zich liever vlak voor de aanvang van een activiteit willen aanmelden. Je weet immers niet of je single blijft. Echter moet bij vele activiteiten wel bijtijds het aantal deelnemers worden doorgegeven. Daarom kan je vanaf nu zonder opgaaf van reden annuleren tot 2 weken voor de aanvang van de activiteit. Meld je je later af, dan hou je het geld tegoed als jij of ik iemand kan vinden die in jouw plek mee gaat.

De eerstvolgende activiteit is de Oldtimer toertocht volgende week. Al aardig wat mensen hebben zich aangemeld inclusief een aantal chauffeurs met een oldtimer. De meeste chauffeurs die zich nu hebben aangemeld zijn single. Het is niet noodzakelijk om single te zijn om als chauffeur mee te gaan. Weet je iemand die een oldtimer heeft? Zou je willen vragen of hij/zij mee wil rijden? Ga jij ook gezellig mee?

Welke activiteiten staan verder ingepland?
  • 30 juni t/m 7 juli Wandelweek in Oostenrijk.
  • 1 juli Skûtsje zeilen in Heeg. Een hele dag in de buitenlucht.
  • 13 juli Let's talk about sex: In gesprek met een Verleidkundige en andere singles over liefde, intimiteit, seksualiteit.
  • 3 augustus Single Zeilavond op het IJsselmeer.
  • 15 t/m 16 september Wadlopen Ameland.
  • 16 februari 2013 Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub, maar dat is niet noodzakelijk.

De laatste weken zijn veel matches via IndiviDuo succesvol verlopen. Vind je ook dat je het waard bent om een passende relatie te vinden? Laat je dan daarbij helpen. Dat kan via Persoonlijke Relatiebemiddeling, dan ga ik op zoek naar een match.
Wil je liever zelf op zoek gaan naar een partner? Ik kan jou helpen bij deze zoektocht. Deze maand geldt een speciale aanbieding daarvoor.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp