Copy
Investeren in Relaties
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Iedereen is het vast met me eens dat je moet investeren in relaties. Eerst moet je iemand leren kennen en om de relatie goed te houden moet je daarin investeren. Pas als je voldoende tijd en aandacht aan elkaar besteedt, weet je of je verder wilt met elkaar. Toch ken ik heel wat singles die heel graag een relatie willen en wel iemand kennen waar ze wellicht een liefdesrelatie mee aan willen gaan en tóch besteden ze weinig aandacht aan diegene.

Twijfel je weleens of je moet investeren in een ander? Of vind je het zonde om een relatie te beëindigen omdat je zoveel tijd erin hebt gestoken? Lees dan dit artikel over Investeren in Relaties.

Single Activiteiten:
Ga je mee erop uit? Eerst lid worden is niet noodzakelijk, aanmelden wel. Kies uit de onderstaande uitjes:

Of ga lekker op vakantie of een lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben <<Voornaam>>? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp