Copy
Waarom stoppen met oordelen
Beste <<Voornaam>>,

We hebben even mogen genieten van de eerste zonnestralen. Ik ben meteen een middag de tuin in gegaan om aan de slag te gaan. Daarna wel wat spierpijn, want ik was het duidelijk ontwend. Ik vond het wel lekker om buiten bezig te zijn en verheug me op een mooie lente.
 
Twee weken geleden ging mijn blog over een oud verhaal over hoe snel men geneigd is om conclusies te trekken. Dat was een aanloopje naar het blog over welke redenen er zijn om te stoppen met oordelen.
Veel mensen hebben overal wel een mening over. Iets is goed of slecht. Sommigen hebben van oordelen zelfs hun beroep gemaakt! Iemand moet beslissen waar de Michelin sterren heen gaan.. en wat dacht je van al die tv programma’s zoals de Voice? Het is ook handig om te kunnen achterhalen welk hotel of restaurant goed staat aangeschreven. Nog een hele belangrijke pluspunt van goed kunnen oordelen is dat je snelle beslissingen kunt geven door een mening te vormen -op intuïtie-. Dus helemaal loskomen van oordelen lijkt mij ook niet wenselijk.
Waarom zou je stoppen met oordelen? Lees verder →

Op 24 februari gaf Dominicus Hettinga van LightWave de workshop De Kracht van Manifestatie in Het Heerenhuis in Groningen. Dat was een bijzondere belevenis. 

Heb jij ook van de week even kunnen genieten van het heerlijke weer? Ik vond het een mooi voorproefje van de lente. Nu we het over proeven hebben... ga je mee dineren in de voormalige brandweerkazerne op 16 maart? Vooraf laat een gids ons de mooiste plekjes van Groningen zien. Ik heb het concept iets veranderd waardoor het een stuk goedkoper is geworden. Meld je snel aan, want met de gids kunnen maximaal 20 personen mee.

De komende tijd staan nog meer leuke activiteiten ingepland:
• Last Minute Skiweek Oostenrijk 23 t/m 30 maart
• Kleurrijke workshop Finsterwolde 4 april 
• Fietsen, Appeltaart testen en Wandelen Gieterveen 21 april.
• Skûtsje Zeilen II 26 mei Heeg
• Speeddaten met ’80 & ’90 Feest in Pand 17 Assen 8 juni
• Tour d’Amour III 23 juni in Drenthe
• Workshops Contact Maken in Frankrijk 25 t/m 31 augustus
• Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus 

Voor de workshops worden telkens nieuwe data vastgesteld. Hebben voldoende deelnemers zich aangemeld, dan wordt een datum geprikt: 
• Workshop Kijk op Geluk 
• Workshop M/V leren begrijpen (op 25 maart, nu vol en al nieuwe aanmeldingen)
• Workshop Belemmerende overtuigingen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Als je bent ingeschreven voor Relatiebemiddeling, dan krijg je ook ledenkorting.

Nu de lente er aan komt krijg jij vast ook de Lentekriebels en is een leuke partner om er samen op uit te gaan erg welkom. In het kader van de lente wil ik je laten proeven aan Relatiebemiddeling. Voor € 200,- krijg jij een Verkorte Inschrijving. Als je de RelatieVaardig Test al hebt gedaan, betaal je slechts € 150,-. Op de pagina Tarieven staat alles uitgelegd, ook wat een Verkorte Inschrijving inhoudt. Bel je mij om een afspraak in te plannen? Mijn telefoonnummer is 06 - 28 633 962. Ook als je vragen hebt mag je bellen of mailen.
 
Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp