Copy
Hoera weer de Verkeerde!
Hallo <<Voornaam>>,

Volgende week op Valentijnsdag geef ik de workshop Weet hoe je Date. Ondertussen weet ik dat ik veel te veel wil vertellen en dat kan ik nooit allemaal in een uur verwerken, want naast mijn adviezen wil ik mijn deelnemers ook wat oefeningen laten doen. Daarom heb ik van één onderdeel het onderstaande blog gemaakt. Dat geeft mij weer wat meer lucht tijdens de workshop!

Blog
Sommigen lijken altijd pech te hebben. Telkens loopt hun relatie op de klippen. Ze vallen voor degenen die al een relatie hebben, laten zich geestelijk of lichamelijk mishandelen of hebben relaties met personen die teveel verschillen met hoe zij zelf in het leven staan. Als je de verhalen van anderen hoort, weet je wel dat die mensen echt niet bij elkaar passen. Ja, voor een buitenstaander is het allemaal wel duidelijk. Waarom zijn ze dan toch een relatie met elkaar aangegaan?  Lees verder →
 
IndiviDuo werkt met de ABC-methode Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. 

Activiteiten 
Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.
 • 11 februari Kleurrijke workshop in Finsterwolde. Bij succesvol daten helpt een goede eerste indruk. De eerste indruk maak je tenslotte maar 1 keer. Wees bij de eerste date jezelf, maar wel je beste zelf! 
 • 14 februari Valentine´s Day “The Party” in Assen. Jij komt toch ook naar dit feest <<Voornaam>>? Tot 8 februari krijg je met de code  FRBCBJ746 korting! Het programma voor deze avond:
  • 18.00 uur Buffet
  • 20.00 uur Workshop "Weet hoe je Date" met de do´s en dont´s van de Daten.
  • 21.00 uur Single Area om met andere singles in contact te komen. 
  • 21.00 uur 2 DJ´s DJ’s4Party voor Dance Classics & DJ Thiago Mereilles voor Lounge en club muziek.
  • 21.30 uur 11 koppige live band SOUL-XS met Soul/ Funk muziek
  • 22.00 uur Vrijgezellenveiling Kijk alvast op wie je kunt bieden!
 • 8 maart Enkeltje film in Groningen. Tot volgende week beslissen we welke van de 2 films het wordt; Focus of Wil. Welke film kies jij?
 • 6 april Paaseieren Triatlon in Noordlaren: Eieren verven, zoeken en eten!
Hou de agenda in de gaten, want binnenkort staan daar nog meer activiteiten! Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Je vindt meer informatie op de website

Bemiddeling

Het inplannen van afspraken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn online agenda loopt als een trein! Wil je dat ik ook jou help bij het vinden van een passende partner? Een e-mail sturen met je telefoonnummer mag ook, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. 

Coaching 
Wil je liever zelf jouw levenspartner vinden? Ik kan je helpen zodat jij weet wie bij je past en waar je jouw partner kunt vinden. Vaak kan ik inzicht geven waarom je nu geen passende partner ontmoet. Stuur je mij een e-mail met jouw telefoonnummer als je een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult wilt inplannen

Doorsturen
Ken je iemand die deze nieuwsbrief wellicht ook wil lezen? Stuur hem of haar deze mail toe via FORWARD. Dank je wel hiervoor!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp