Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Beste <<Voornaam>>,

Pas een paar dagen van te voren was duidelijk dat het speeddaten door kon gaan. De meeste mannen melden zich vrij laat aan voor het speeddaten, maar met 35 singles ben ik achteraf dik tevreden! Gisteren zijn heel wat matches ontstaan na het speeddaten. Normaal krijg je de uitslag van het speeddaten toegestuurd, maar in PartyTown Assen had iedereen voor 22:00 uur al de uitslag. De singles die allebei hadden aangegeven nader kennis te willen maken met elkaar, konden dat meteen doen tijdens de Single Dansavond die direct plaatsvond na het speeddaten. Veel deelnemers vonden de sfeer erg prettig en de organisatie erg goed geregeld. Wil je meer lezen over de avond en aangeven hoe de volgende Single Avond eruit moet zien volgens jou? Lees dan hier verder.... 

Heel veel mensen hebben weleens last van iemand die te dicht bij hun komt staan. Je gaat een stapje naar achteren en je gesprekspartner komt gewoon weer naar je toe! Dat voelt niet prettig. Maar welke afstand moet je nu eigenlijk houden van elkaar? Dat verschilt per situatie. Lees verder

Heb je de advertentie van IndiviDuo al gezien in het Dagblad van het Noorden? Sinds afgelopen vrijdag staat deze dagelijks onder de Speurdertjes. Nu maar hopen dat veel singles zich aanmelden voor de Relatiebemiddeling en de Activiteiten van IndiviDuo!
 
Welke activiteiten staan nu ingepland?

  • 3 juni Klimpark Grolloo voor alle sportieve singles.
  • 10 juni Tour d'Amour II Roden: Oldtimer toertocht met picknick. Zonder oldtimer ben je ook welkom!
  • 30 juni t/m 7 juli Wandelweek in Oostenrijk.
  • 1 juli Skûtsje zeilen in Heeg. Een hele dag in de buitenlucht.
  • 13 juli Let's talk about sex: In gesprek met een Verleidkundige en andere singles over liefde, intimiteit, seksualiteit.
  • 3 augustus Single Zeilavond op het IJsselmeer.
  • 15 t/m 16 september Wadlopen Ameland.
  • 16 februari 2013 Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub, maar dat is niet noodzakelijk.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp