Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Hallo <<Voornaam>>,

We hebben toch nog een echte winter gehad met strenge vorst. Vooral leuk voor de schaatsliefhebbers. Ook ik vind het leuk om te schaatsen. Vanmiddag ben ik 2e geworden van de dames tijdens een schaatswedstrijd in Gieterveen. Dat had ik niet verwacht. 

Op woensdag heb ik een blog geschreven over de Elfstedentocht en wat dat te maken heeft met uit je comfortzone komen. Dit is van belang als je graag een partner wilt, maar hem of haar nu niet tegenkomt. Op dat moment was het nog onduidelijk was of de Tocht der Tochten door kon gaan:
Comfortzone
Zouden we dan toch een Elfstedentocht krijgen? Het heeft al behoorlijk gevroren. Ik ken slechts 1 persoon die daar aan mee gaat doen. Toch doen veel mensen er alles voor om maar mee te doen. Ze weten dat ze gaan afzien in de kou, wind en misschien wel sneeuw of hagel. De kans op bevroren neuzen, vingers, tenen, de kans om te vallen, in een wak te rijden. Vul maar in. Lees verder »

Samen met Samen Actief had ik gisteren een dans- en ontmoetingsavond voor singles georganiseerd in Grolloo. Met zo'n 160 bezoekers was de Feestzaal behoorlijk vol. Het was gezellig en er werd veel gedanst. Op 14 april is de volgende avond gepland in Grolloo. 
Natuurlijk zijn er meer activiteiten georganiseerd de komende tijd:
  • 19/2 Bij de Bolle Baron in Zuidlaren een oud Hollands Stamppottenbuffet met een Cabaret voorstelling van Katja bekend van de Twee Dames uit Groningen
  • 8/3 Dineren in Groningen 8/3 voor singles vanaf 40 jaar met HBO niveau
  • 17/3 Gratis Proefles Stijldansen voor beginners en voor gevorderen in de Feestzaal van Hofsteenge in Grolloo
  • 17/3 Skiweek Oostenrijk, tot 15 februari aanmelden. Nog 1 plaats beschikbaar! 
  • 28/3 Workshop Kleur in Assen door imagostyliste en visagiste Silvia de Bue
  • 31/3 Cabaret Buffet met speeddaten voor de liefhebbers in de Bolle Baron in Zuidlaren.
  • 19/5 Single Dansavond Assen in PartyTown Assen. Vooraf is het mogelijk om mee te doen met speeddaten. Wie weet wie je daar al ontmoet…
  • 25/5 t/m 28/5 Wandelweekend Belgische Ardennen
  • 26/5 t/m 28/5 Weekend Ameland

Voor meer informatie over deze activiteiten, kijk op de website. Daar kan je je ook aanmelden.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten. Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp