Copy
Benaderbaar
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Om een relatie te kunnen opbouwen moet je natuurlijk eerst bij iemand in de buurt komen en de ander moet dit ook fijn vinden. Wil je weten hoe je de afstand kunt overbruggen om mogelijk tot een relatie te komen? Lees dan dit artikel.

Vorige Activiteiten:
Vorige week wandelde ik 's ochtends met 6 singles over het Melkwegpad in Hooghalen. Een paar deelnemers bleven en daar kwamen weer 6 andere singles bij om samen die middag Herinneringskamp Westerbork te bezoeken. 

Single Activiteiten dit weekend:
Tot 16 uur ben je vandaag welkom om zonder afspraak langs te komen tijdens de Open Dag van IndiviDuo om kennis te komen maken!
Morgenmiddag 6 november gaat Luce Olminkhof via Opstellingen Kijken naar Relaties in Groningen. Twijfel je of dit iets voor je is? Lees dan het verslag van de vorige opstellingen. Het gaf de deelnemers veel inzichten. Op dit moment zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Andere activiteiten:

Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp