Copy
De kunst van het complimenteren
Beste <<Voornaam>>,

Na het organiseren van het speeddaten kreeg ik veel complimenten. Ik vond het leuk om te horen. Dan weet ik waarom ik er zoveel energie in heb gestoken. Op de website staat inmiddels het verslag van het speeddaten met daaronder al diverse reacties van de deelnemers.  Ook hier staan weer complimenten. Ik geniet ervan om een compliment te krijgen.

Complimenten goed in ontvangst nemen is een kunst. Vaak wordt het compliment niet ontvangen, maar weggewimpeld met bijvoorbeeld “ach, die trui heb ik al jaren” of “vind je dat echt?”. Dat komt omdat we twijfelen of iemand het wel echt meent, het maakt ons onzeker, we vinden de prestatie niet zo bijzonder of denken dat anderen het compliment zouden moeten krijgen.
 
Het gaat de anderen helemaal niet om hoe jij over iets denkt. Iets is positief opgevallen en dat willen ze je laten weten. De ander neemt de moeite om jou een compliment te geven. Hoe kan je het beste reageren op complimenten? Kijk de ander aan, bedank, glimlach en geniet van het compliment. Lees verder →
 
Volgende week begint de zomer. De zon staat op z’n hoogst.  Het is tijd om vakantieplannen te maken. Als je alleen bent, is het toch fijn om niet in je eentje erop uit te moeten. Maar liefst 2 vakanties speciaal voor singles staan op de website
 • Macedonië met extra wellness 26 juli t/m 2 augustus
 • Workshops Contact Maken in Frankrijk 25 t/m 31 augustus
Je ziet en ruikt overal bloemen en je hoort dat alle vogels super actief zijn. Tijd om naar buiten te gaan. Hou je van tuinieren en open je deze mail voor 10:00 uur? Dan kan je vanmiddag nog meedoen aan de Groene Vingersdag en daarna genieten van een BBQ. Meld je dan nu aan en bel 06-28633962. Diverse andere buitenactiviteiten staan ook nog op het programma:
 • Tour d’Amour III 23 juni vanaf Odoorn een dag rondtoeren en genieten van een luxe picknick! De meeste chauffeurs van prachtige auto's zijn single (slechts eentje niet). Laat jij je rondrijden? 
 • Zeilavond IJsselmeer 5 juli (voor 40+)   
 • Weekend Schiermonnikoog 30 augustus 
 • Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus 
 • Golfclinic Veendam 15 september
 • Hardlooptraining Veendam 6+13+20 oktober

Of doe mee aan één van de Workshops via IndiviDuo:

 • Workshop "Ont-dek je aantrekkingskracht?" Groningen 6 september
 • Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek
 • Flirtworkshop met daarna 90′s meets 00′s Party in Assen 19 oktober
 • Of kies uit één van de andere workshops om je persoonlijk te ontwikkelen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling.

Wil je niet meedoen aan deze activiteiten en/of kom jij de juiste partner niet tegen die bij jou past? Ik kan je helpen om voor jou een passende partner te vinden via persoonlijke bemiddeling. Wil je meer weten daarover? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel voor een afspraak 06- 28 633 962 of stuur mij een e-mail, dan neem ik contact op met jou.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp