Copy
Wil jij aardig gevonden worden?
Beste <<Voornaam>>,

Zou het niet geweldig zijn als we elkaar altijd begrijpen en iedereen elkaar aardig vindt? 

Blog
Het lijkt me fantastisch als iedereen mij aardig vindt, dat ik met iedereen goed overweg kan en dat we elkaar altijd meteen begrijpen. Helaas is dit niet zo.

Soms merk ik dat ik met iemand niet op één lijn zit. We lijken wel een andere taal te spreken. Ik heb dan de neiging om heel erg mijn best te gaan doen zodat de ander mij wèl aardig gaat vinden Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Wil je erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:. Of kies voor een single weekend of week: Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt en dat geeft een band. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling en stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp