Copy
Wil jij ook van iemand houden? Dan is het goed om te weten wat Houden Van betekent. 
Beste <<Voornaam>>,

Door mijn werk maak ik regelmatig mee dat iemand heel blij opbelt of mij mailt om te vertellen dat ze zo verliefd zijn. Dat blijft fijn om te horen. 
Sommigen gaan er vanuit dat ze altijd vlinders in hun buik blijven voelen. Is dat verliefde gevoel weg, dan wordt dat meestal vervangen door een ander gevoel dat de basis kan vormen voor een langdurige liefde. Verliefdheid is meestal tijdelijk. Verliefdheid maakt dan plaats voor houden van.

Al eerder heb ik een blog geschreven over Houden Van, maar dat ging meer over houden van jezelf. Intens van een ander houden geeft je veel positieve gevoelens. Iedereen wil dat er van hem of haar wordt gehouden. Maar betekent houden van eigenlijk? Lees verder →.

Tijdens de laatste speeddate in de trein in Assen ontstonden maar liefst 7 matches! Daarna zag ik deze stelletjes samen dansen of verder praten om elkaar beter te leren kennen. Met 7 minuten speeddaten krijg je tenslotte alleen een eerste indruk. Op de website staat het verslag van deze avond.

Op de agenda staan nu een paar activiteiten en aardig wat workshops. Zo kan je werken aan jezelf: 
  • Morgenmiddag kan je leren welke Kleuren jou het beste staan om van die eerste indruk een succes te maken en jij je zelfverzekerd voelt. Tot 12:00 uur morgenochtend kan je je daarvoor aanmelden.
  • Donderdag 22 november is in Assen de workshop "10 kilo lichter dat lukt jou ook!"  Wil je wat aan jouw figuur doen en werkt lijnen niet? Ontdek dan wat wel leidt tot succes  
  • Zondag 25 november wordt in Valthe een workshop gegeven om te leren Contact te maken. Veel mensen zijn bang om contact te maken. Een dag lang ben je bezig om te ontdekken wat er gebeurt met jou als je contact maakt, je leert omgaan met jouw eigen angst, je gaat jezelf leren accepteren en je wordt bewust van jouw gevoelens. 
  • Voor de sportievelingen die van sneeuw houden en met andere singles op vakantie willen gaan is de Skiweek in Oostenrijk van 15 t/m 22 december
  • Met een ander Relatiebureau organiseer ik een middag bowlen in Marum op 16 december. Na afloop gaan we gourmetten.
  • De Theatervoorstelling in Groningen: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus op 16 februari 2013 is al bijna uitverkocht. Van te voren gaan we eerst een samen eten.
  • Wat wil je bereiken in je leven? Durf je los te maken van oude overtuigingen en stap in een nieuw leven waar alles mogelijk is door de workshop De kracht van Manifestatie op 24 februari 2012 in Groningen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

In deze donkere dagen voor de Kerst is het druk met inschrijvingen. Velen willen NU actie om de feestdagen samen te kunnen doorbrengen. Wil jij dat ook? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan. Mijn telefoonnummer is 06- 28 633 962.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp