Copy
Positief de zomer in!
Beste <<Voornaam>>,

Iedereen ontmoet weleens iemand die boos is. Al snel word je dan ook boos of tenminste geïrriteerd, zeker als je helemaal niets eraan kon doen dat die ander boos doet. Of je kan ervoor kiezen om anders op emoties te reageren. Hierover gaat het blog hieronder.

Blog
Op een dag pakte ik een taxi en we vertrokken naar de luchthaven. De taxi-chauffeur reed keurig netjes op de rechter rijstrook, toen er plotseling een auto uit een parkeerplaats de weg op schoot. De taxi-chauffeur ging vol in de remmen, slipte en miste de andere auto met een paar centimeter.

De chauffeur van de andere auto schudde met zijn hoofd en begon te schreeuwen naar ons. De taxi-chauffeur lachte en zwaaide naar de man. En echt waar, oprecht vriendelijk. Zo oprecht dat ik vroeg: “Waarom doe je dat? Deze man rijdt ons bijna het ziekenhuis in.” “Tja,” zei de taxi-chauffeur, “dat is wat ik noem  Lees verder →

Uitslag Vragenlijst
Inmiddels hebben 39 vrouwen en 12 mannen de vragenlijst ingevuld. Invullen kan nog steeds. Ik zou graag wat meer reacties van mannen willen ontvangen om goede conclusies te kunnen trekken. Volgende keer ga ik de resultaten met je delen.

Activiteiten 
Nare emoties van anderen heb ik niet gezien tijdens de Tour d'Amour afgelopen zondag. Zoveel enthousiaste en positieve deelnemers heb ik nog niet eerder bij elkaar gezien (of ik ben het vergeten, want ik word ook een dagje ouder). De mooie auto's, de mensen, de route en de picknick bij de draaiende molen in Gieterveen zorgden bij elkaar voor een geweldige dag. De reacties bij het verslag zijn dan ook vol lof en complimenten. Ik ben al aan het nadenken over de locatie voor de volgende Tour d'Amour. Tips zijn welkom. 

De Kanotocht die morgen was ingepland, heb ik gecanceld omdat er te weinig belangstelling voor was. De laatste activiteit voor de vakantie is aanstaande vrijdag: 's avonds zeilen op de Bounty. De weersvoorspellingen zijn goed en er is nog plek aan boord! 

Heb je nog geen plannen in de zomervakantie, kijk dan of het Weekje Macedonië van 25 juli t/m 1 augustus wat voor je is. 

Het laatste plekje voor het weekend Schiermonnikoog is voor een man die het niet erg vindt dat hij niet mee kan wadlopen, want die groep zit vol. Sorry dames, dit weekend gaan zoveel vrouwen mee, dat we de laatste plek aan een man gunnen. 

Na de vakantie staan de volgende activiteiten op het programma:
  • 31 augustus Skûtsje Zeilen Heeg 
  • 7 september Wandeltocht Sellingen 9 km (vooraf aanmelden dit keer verplicht)
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen in Groningen
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. 

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp