Copy
Overvloedig Geven en Ontvangen
Beste <<Voornaam>>,

Voor een gelijkwaardige relatie is het van belang dat je kunt geven én kunt ontvangen én dat je kunt genieten. Ik ontmoet regelmatig singles die alleen goed kunnen geven óf kunnen ontvangen. Wat gebeurt als je teveel of te weinig geeft of wilt ontvangen? Mijn ervaringen en "oplossingen" staan in "Overvloedig Geven en Ontvangen". 

Activiteiten
Heb je vanavond zin om er even tussen uit te gaan? Je bent welkom bij het Single Feest in Groningen vanaf 22.00 uur. Het is niet nodig om je daarvoor van te voren aan te melden. Ik vind het leuk om je vanavond (weer) te ontmoeten <<Voornaam>>! Begin het nieuwe jaar met een korte vakantie: 
  • 22 januari Wintersport in Oostenrijk 3 dagen de sneeuwpret!.
  • 12 februari Valentijnsweekend op Ameland om te genieten van de natuur, wellness en goed gezelschap.
  • 3 juni Weekend Ameland met of zonder wadlopen. Al 8 aanmeldingen voor het wadlopen (max 12 kunnen mee met de wadloopgids)!
Bemiddeling of Coaching
Ben je op zoek naar een maatje en kom je hem of haar niet vanzelf tegen? Ik kan je helpen bij het vinden van een passende partner. Om een afspraak in te plannen is het handig om mij een e-mail te sturen met jouw telefoonnummer dan bel ik jou. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp