Copy
Alleen zijn = fijn?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Samen zijn is nét iets leuker dan alleen zijn. Toch is iedereen wel eens alleen. Wat moet je doen als het lastig vindt om alleen te zijn? Lees dan het blog over Alleen zijn.

Vorige Activiteiten:
Zondag 26 februari was het druilerig weer en dus het ideale weer om mee te doen de Proeverij van drie. Met 16 singles volgde ik drie workshops van drie verschillende therapeuten. Het verslag staat inmiddels op de website.

Dinner in the Dark:
In het donker staan je zintuigen op scherp en samen met je tafelgenoten vraag je je af wat voor lekkers je telkens voorgeschoteld krijgt. Ik heb voorgeproefd en ik heb heerlijk gegeten! Je gaat je zeker niet vervelen deze avond, want je krijgt ook nog een andere tafeldame/-heer tussen de gangen door. Schuif jij ook aan bij dit 5-gangen diner op 12 maart? Meld je dan vóór 6 maart aan voor Dinner in the Dark in Noordbroek.

Nog meer Single Activiteiten: Korte vakanties: Relatiebemiddeling 
Wil jij je kansen vergroten door persoonlijke relatiebemiddeling? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp