Copy
Mijn levenslessen
Beste <<Voornaam>>,

De lente is 2 dagen oud en vandaag ben ik 45 jaar geworden. In al die jaren heb ik veel geleerd. Van mijn meest belangrijke levenslessen heb ik een filmpje gemaakt van 4 minuten. Op mijn website staat deze film onder de blogs.

Op 10 maart ben ik met een groep singles naar de musical Aspects of Love geweest. Het was behoorlijk fris die middag. Dat was ook het geval met het uitje van vorige week. Dat was een stadswandeling onder leiding van een gids met een etentje daarna. De verslagen en foto's staan hiervan onder de Vorige Activiteiten

Tijdens het fietsen en wandelen vanaf Gieterveen op 21 april wordt het vast een prachtige dag. Meld je wel van te voren hiervoor aan. Anders hebben we straks een appeltaartenoverschot of -tekort tussen het fietsen en het wandelen door. Maar eerst is op 4 april de Kleurrijke Workshop ingepland in Finsterwolde. Als je nog nooit adviezen hebt gekregen over welke kleuren jou het beste staan, dan adviseer ik je naar deze workshop te gaan. De eerste indruk kan je tenslotte maar één keer maken. En dan wil je vast ook goed voor de dag komen!

De komende tijd staan nog meer leuke activiteiten ingepland:
• Skûtsje Zeilen II 26 mei Heeg
• Speeddaten met ’80 & ’90 Feest in Pand 17 Assen 8 juni
• Tour d’Amour III 23 juni in Drenthe
• Workshops Contact Maken gecombineerd met een weekje Frankrijk 25 t/m 31 augustus
• Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus
• Workshop "Hoe kom ik aantrekkelijker over?" Groningen 6 september
• Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek

Voor de volgende workshops worden telkens nieuwe data vastgesteld. Hebben voldoende deelnemers zich aangemeld, dan wordt een datum geprikt:
• Workshop Kijk op Geluk
• Workshop M/V leren begrijpen (op 25 maart, nu vol en al nieuwe aanmeldingen)
• Workshop Belemmerende overtuigingen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

Of schrijf je in voor bij IndiviDuo zodat ik je kan gaan helpen met het vinden van een passende partner. Ben je ingeschreven, dan krijg je ook korting op de activiteiten. De Verkorte Inschrijving is nu nog mogelijk. Bel je mij om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek? Mijn telefoonnummer is 06 - 28 633 962. Ook als je vragen hebt mag je bellen of mailen.


Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp