Copy
Behoefte aan intimiteit
Beste <<Voornaam>>,

Het is geweldig om te horen als een IndiviDuo stel gaat samenwonen of trouwen. Daar doe ik het tenslotte allemaal voor. Vorige week was ik uitgenodigd bij het trouwfeest van Patrick en Coba in Zuidbroek en zag ik ze beiden stralen.

 
Als je een passende partner hebt gevonden is dat natuurlijk heel fijn en dat gun ik iedereen. Maar ook single zijn heeft voordelen (jij beslist wanneer en wat je eet, of je op vakantie gaat en waar, etc.),en helaas ook nadelen zoals het missen van een maatje om leuke dingen mee te ondernemen, samen op de bank, gezelligheid en intimiteit. Over dit laatste gaat het blog dit keer.

Blog
Intimiteit is waar singles een groot tekort aan hebben. Nou ja, niet alle singles. Waar een behoefte is, worden ook oplossingen gevonden zoals avontuurtjes en “Friends with Benefits”. Via diverse sites en apps zoals Tinder worden ook heel veel contacten gelegd.

Op zich is hier natuurlijk helemaal niets mis mee en op die manier komen ook weleens langdurige relaties tot stand. Als je op zoek bent naar een vaste relatie, is het wel slim om Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Twee weken geleden was ik een lang weekend op Ameland in 2 wellnessboerderijen met in totaal 25 deelnemers. Die vrijdag was het ideaal weer voor de 12 wadlopers. Het was een bijzonder weekend. Lees het verslag maar!

Wil je erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:. Of kies voor een single weekend of week: Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt en dat geeft een band. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling en stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp