Copy
Aanpassen, toneelspelen of jezelf zijn
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

In het begin van een relatie leef je vaak in een roze wolk. Je wilt veel tijd met elkaar doorbrengen en daardoor doe je in deze periode dingen die je anders wellicht nooit zou doen. Blijf je dan nog wel jezelf? Lees meer hierover in het nieuwe blog

Vorige Activiteit:
In Rijperkerk was het zondag gezellig druk in de kookstudio met 16 singles! Na elke gang werd gewisseld van plek zodat de deelnemers de kans kregen om iedereen te spreken. Het verslag met foto's staat inmiddels op de website.

Single Activiteiten:
Heb je zin om samen erop uit te gaan? Meld je dan nu aan voor één van de onderstaande uitjes:

Vakantie of lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Het is mogelijk om voor het kennismakingsgesprek zelf een afspraak in te plannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp