Copy
Sabotage
Beste <<Voornaam>>,

Op school zat een hele leuke jongen in mijn klas. Hij heeft nooit geweten dat ik hem leuk vond. Ik heb een kans laten liggen. Hierin ben ik vast niet de enige! Zoveel mensen ontmoeten heel veel andere leuke mensen die zij heel aantrekkelijk vinden. 

Blog
Iedereen weet dat het slim is om kansen te grijpen om later geen spijt te krijgen. Toch laten we veel kansen op een geweldige partner liggen. Waarom doen we dit? We zijn BANG. Door onze angst saboteren we zelf heel veel  kansen die op ons pad komen. Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
De meeste activiteiten vinden op zondagen plaats. Dit keer gaan we vandaag, zaterdagmiddag 31 oktober wandelen bij Odoorn vanaf Poolshoogte. Het wordt prachtig wandelweer! Aanmelden van te voren is niet nodig, je mag vanmiddag gewoon komen om 13 uur.

Andere activiteiten voor singles zijn Vergroot je kansen op een leuk contact tijdens 3 dagen erop uit: Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Je hoeft niet eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je eerst te laten inschrijven voor Relatiebemiddeling. De leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen wel meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Wil je ook jouw kans vergroten om verliefd te worden <<Voornaam>>? Laat je inschrijven voor relatiebemiddeling. Stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf een passende partner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat je valkuilen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.
Woon je niet in de buurt of heb je geen vervoer, dan kan het coachingsgesprek ook via Skype of via de telefoon! 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp