Copy
In verbinding
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

In een relatie is het belangrijk om je eigen grenzen aan te geven, bij je eigen gevoel te blijven en dat terwijl je wel verbinding aan wilt gaan. Vind je dat ook lastig? Lees dan het artikel.

Vorige activiteiten:
Vrijdagavond 5 augustus zagen we vanaf zeilschip Bounty een prachtige zonsondergang en na afloop van de zeiltocht bleven de meesten aan boord slapen. De volgende dag bewonderden we de natuur en het wild in de Oostvaardersplassen tijdens een rondwandeling. De verslagen met foto's staan op de website

Single Activiteiten:
Zie je dat een activiteit vol zit en wil je tóch mee? Meld je dan aan zodat je op de reservelijst komt. Valt iemand uit, dan wordt contact met je opgenomen!

Single Workshops Voor onderstaande workshops wordt een datum geprikt na voldoende aanmeldingen. Voor meer informatie en aanmelding kijk op de website
  • Kleurrijke workshop voor een geweldige 1e indruk
  • Workshop Kijk op Geluk 
  • Workshop m/v leren begrijpen
  • Workshop met jezelf verbonden voelen 
  • Kijken naar Relaties tijdens thema-optellingen 
  • Workshop Belemmerende Overtuigingen
Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Stuur dan een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp