Copy
De link tussen gebakjes en relaties
Hallo <<Voornaam>>,

Versgebakken appeltaart is mijn favoriete taart, mijn nummer 2 is chocoladetaart en worteltjestaart staat op nummer 3!  

Blog
Je mag 1 gebakje uitkiezen en er staan zoveel lekkere taartjes uitgestald. Wat is het moeilijk kiezen! Ze zien er allemaal zo lekker uit…

Voor mijn verjaardag had ik een worteltaart gebakken. Veel van mijn gasten zag ik twijfelen want het zag er lekker uit, het is wat anders dan anders, maar zou het wel lekker smaken? Toch maar voor een veilig stukje bekende taart gaan? Of mag ik een klein puntje van elk?

Ik zie allerlei overeenkomsten tussen gebakjes en singles die op zoek zijn naar een partner: lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Op 2e Paasdag had ik samen met 15 singles veel plezier tijdens de wandeling, het eieren zoeken en de lunch. Het werd een vrolijke dag!

Volgende week zaterdag gaan we golfen in Veendam. Ook als je twijfelt of golfen wel jouw sport is, ben je welkom <<Voornaam>>. Met de groep maken we er een gezellige middag van en sluiten af met een diner. Let op aanmelden kan uiterlijk tot woensdag 22 april 16 uur tenzij het dan al vol is. 

Andere activiteiten die op de agenda staan zijn:  Toe aan een (korte) vakantie? Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt; je vindt hetzelfde leuk om te doen! Meld je snel aan voor de activiteit(en). Voor meer informatie, kijk op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Ben jij toe aan een nieuwe relatie en wil je worden voorgesteld aan een leuke man of vrouw? Ik kan je hierbij helpen zodat jij een partner vindt bij wie jij jezelf blijft.
Om je te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij een e-mail met je telefoonnummer, dan bel ik jou om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp