Copy
Altijd Aardig?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Dit keer schreef de ervaringsgerichte coach Gea Schonewille het gastblog " Altijd aardig". Zij was één van de therapeuten bij de Proeverij van drie op 26 februari en op 14 mei geeft ze de workshop Altijd aardig zijn. Ben je benieuwd naar haar inzichten tijdens het lopen over de 'catwalk'? Lees dan haar blog Altijd aardig?!.

Single Activiteiten:
Alle singles zijn welkom om mee te doen aan deze activiteiten. Je hoeft niet eerst lid te worden van IndiviDuo. Ben je wel lid? Dan betaal je de ledenprijs en krijg je meestal korting.

Lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
Wil jij je kansen vergroten door persoonlijke relatiebemiddeling? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 

<<Voornaam>> wil je liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen? Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp