Copy
Nogmaals proberen
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

De relatie is een tijdje uit geweest en dan begint het weer te kriebelen. Waarom ging de relatie ook al weer uit? Ach, dat lijkt telkens minder belangrijk. Je denkt vooral aan hoe fijn het samen was. Het voelt zo aanlokkelijk om het verleden terug te draaien. Wil je weten wat dat jou brengt? Lees dan verder→

Single Activiteiten:

 Weekenden & Vakanties:
  • 13-18 feb IJslands Noorderlicht We zijn met z'n tienen. Neem contact met mij op als je ook mee wilt. Dan ga ik kijken of je ook mee kunt.
  • 28 feb-1 mrt Lekker Winterweekend in Elsloo waar we samen wandelen, spelletjes spelen en eventueel genieten van de wellness. 
  • 23 mrt-6 apr Opwarmen in Senegal, inclusief diverse uitstapjes.
  • 17-20 apr Wandelen in Twente, een lang weekend er helemaal uit.
Relatiebemiddeling of Coaching
Wil je ook graag een liefdevolle partner vinden <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling. 

Eerst langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur op kantoor in Gieterveen kan ook. Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je dat ik contact met je opneem, laat dan hier je gegevens achter. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL 001638442.B35


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2020 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp