Copy
Wat doe je bij een stilte?
Beste <<Voornaam>>,

Hoera! Het eerste IndiviDuo stel is getrouwd! Ik ben blij voor dit gelukkige koppel. Het was voor hun beiden de eerste match.

Valentijnsactie (vervolg)
Helaas lukt het mij niet om iedereen met een eerste match helemaal blij te maken. In juni gaf ik Gea een match. Ben je benieuwd hoe de ontmoeting verliep? Lees dan haar verslag.

Blog
Tijdens de VIP Dating Consults en de Coachingsgesprekken geef ik diverse adviezen over relaties. In één van de gesprekken vertelde een man mij dat als hij niets meer te zeggen wist, hij meteen afscheid nam van de dame die hij sprak. Dat vond ik zo jammer en zo ontstond dit artikel.
 
Je bent in gesprek met een leuke man of vrouw en dan is het opeens stil. Beiden weten even niet meer waar je over kunt praten. Het is jammer als je dan meteen gaat denken dat het niets wordt tussen jullie. Met deze 7 tips lukt het je vast om het gesprek weer op gang te krijgen!

1. Compliment geven
Geef je date een welgemeend complimentje over zijn/haar kleding, sierraden, ogen, glimlach, haar, etc.. Een complimentje krijgen is altijd leuk. Ik heb een keer iemand ontmoet die niet meer kon stoppen met het geven van complimenten. Ik wist me geen houding meer te geven,dus overdrijf niet!

2. Open vragen
Stel je gesloten vragen dan krijg je meestal alleen een kort antwoord (Hou je van tennis?).  Met gesloten vragen lijkt lees verder →

Activiteiten 
Het Skutsje Zeilen op 31 augustus is inmiddels vol. We gaan met 2 skûtsjes zeilen. Wil je ook zeilen? Meld je dan aan voor het zeilen op de Bounty op vrijdagavond 5 september.
 
Als je liever aan wal blijft, dan zijn deze activiteiten misschien wel iets voor jou:
  • 7 september Wandeltocht Sellingen 9 km (vooraf aanmelden dit keer verplicht & nog plek voor 8 mannen en 2 vrouwen)
  • 4 oktober Boulevard Food Speed Dating in Veendam
  • 24-26 oktober Wandel Weekend Duitsland (nu 5 dames aangemeld)
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en).

Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops van IndiviDuo die toevallig allemaal in Groningen zijn:
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen
  • 12 oktober Workshop Contact maken en Houden
  • 2 november Merengue Workshop
Aanmeldingen
Wil je meedoen aan één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Ben je lid van de ActiviteitenClub, dan krijg je korting. Ook singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling betalen de ledenprijs.

Tarieven
Vanaf 1 oktober 2014 gaan de tarieven omhoog voor de Persoonlijke Relatiebemiddeling. Wil je nog van de huidige tarieven gebruik maken? Neem dan contact op voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen of voor het intakegesprek bij je thuis. Als je mij een e-mail stuurt, dan bel ik je om een afspraak in te plannen. 

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp