Copy
Heeft jouw Vakantieliefde toekomst?
Beste <<Voornaam>>,

Voor de meesten is de zomervakantie nu voorbij. En bij warme zomers gaan zomerliefdes hand in hand. Intense liefdes, passionele avonturen die vaak binnen de kortste tijd doven. Je blijft met lege handen achter, maar wel met heerlijke herinneringen. En ook met nostalgische gedachten aan wat het had kunnen zijn. En met een handjevol verschrikkelijke twijfels: “waarom heeft het niet gewerkt?” Lees hoe je ontdekt of een vakantieliefde toekomst heeft →

Wandelen 9 september
De zomer is nog niet voorbij. Morgen wordt het een warme dag en heb ik de langste wandeling gepland in de reeks zondagse wandelingen! Ben je een sportieve single en lijkt 19 km wandelen je leuk? Kom dan morgen om 10:30 uur naar Restaurant ‘t Maotie in Gasselte. Neem een pet of hoed mee, want het kan 27 graden worden! Het is niet nodig om je van te voren aan te melden. Het is geen vast wandelclubje geworden, ook jij bent welkom. Voor een indruk, bekijk de verslagen en foto's van de vorige wandelingen.  

Wadlopen Ameland 15-16 september (nog 1 plek vrij)
Nu hebben 7 mannen en 4 vrouwen zich aangemeld voor het wadloop weekend. De laatste plaats geef ik bij voorkeur aan een vrouw. Ben jij die sportieve single met ons meegaat? 

Wandelweek Oostenrijk 21-29 september
De vorige wandelvakantie in juli was een groot succes. Iedereen had het reuze naar de zin. Het was een leuke groep deelnemers en de sfeer was top. We genoten van de prachtige natuur en ook het weer was mooi. Kijk voor een verslag, reacties en foto’s op de website.
Vanwege dit succes organiseert Ria weer een wandelweek in Oostenrijk van 21 tot 29 september 2012. Je verblijft in een 12-persoons chalet in het Zillertal op de grens van de Hohe Tauern. Daar geniet je al wandelend van de mooie, stille en ruige natuur met vele watervallen, gletsjers en prachtige vergezichten in en rondom Konigsleiten.
Het weer in september is vaak prachtig met veel zon, vaak 20-25 graden en minder onweer dan in de zomer. Heerlijk wandelweer dus. We rekenen weer op een super week!
Opgave vóór 16 september! Voor meer informatie kijk op de website, bel met Ria 06-51255497 of mail rkmass_therapie@hotmail.com.

Meer activiteiten
• Single (dans)avond 29 september Grolloo
• Boottocht 30 september in Spaanse sfeer Wedde

• Zeiltocht 5 oktober Lelystad 
• Skiweek Oostenrijk 15 t/m 22 december 2012 (bijna vol)
• Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus 16 februari 2013 (de voorstelling is bijna uitverkocht!)


Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClubmaar dat is niet noodzakelijk.

IndiviDuo op de beurs 
• Ladies Business Event tussen de Porsches in Groningen 11 oktober (voor m/v) gratis toegang
• Paranormaal & Wellness Beurs in Assen 28 oktober
  Tijdens deze beurs geef ik een gratis workshop/lezing “hoe maak je contact”. Wil je leren hoe je makkelijker in contact komt met anderen? Kom dan naar deze workshop. 

The Next Entrepreneur
Meerdere mensen vertelden mij dat een wedstrijd georganiseerd is voor ambitieuze en startende ondernemers: The Next Entrepreneur. Ik heb me hiervoor opgegeven. Onderdeel van deze wedstrijd is het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen. Ik zou het geweldig vinden als ik ook op jouw stem kan rekenen (en misschien weet je nog meer mensen die op mij zouden willen stemmen en zo mijn werk mede ondersteunen?). Met deze prijs kan ik nog veel meer doen voor singles. Ik wil bijvoorbeeld workshops gaan geven om singles RelatieKlaar te maken. Je kunt je stem uitbrengen met deze link....


Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp